БІНПО ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ «ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСУ BOOK CREATOR ДЛЯ СТВОРЕННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ (КНИГ, КОНСПЕКТІВ І НЕ ТІЛЬКИ)»

БІНПО ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ «ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСУ BOOK CREATOR ДЛЯ СТВОРЕННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ (КНИГ, КОНСПЕКТІВ І НЕ ТІЛЬКИ)»

01 червня 2023 року науково-педагогічні працівники та методисти відділу сучасних технологій виробництва Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України взяли участь у вебінарі «Використання сервісу Book Creator для створення інтерактивних матеріалів (книг, конспектів і не тільки)», який проводився на платформі освітнього проєкту «На Урок».

Провела вебінар Ірина Почерніна, учителька української мови та літератури, КЗ КМР «Черняхівський ліцей» Обухівського району, «старший учитель», переможниця районного етапу конкурсу «Учитель року», переможниця Міжнародного конкурсу для вчителів загальноосвітніх закладів освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу», учасниця та спікер Другої обласної літньої школи вчителя-філолога «Методичний вернісаж-2021», співавторка електронного журналу «Філологічний Олімп» для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури.

Ірина Почерніна покроково практично розглянула можливості та інструменти сервісу Book Creator для створення інтерактивних книг та інших матеріалів для педагогічної діяльності. Учасники вебінару мали можливість отримати відповіді на актуальні питання (як додати той, чи інший елемент до інтерактивної розробки, як поділитися з учнями такою книгою) та створити інтерактивну книгу, що може містити різну інформацію, а саме: фото, аудіо, покликання, документи тощо.

Спікеркадодатково на прикладах представила способи урізноманітнення дистанційного навчання за допомогою інтерактивних розробок для покращення процесів викладання та навчання. Надала поради та рекомендації щодо створення інтерактивних книг з використанням сервісу Book Creator як спосіб візуалізації даних освітнього процесу.

Науково-педагогічні працівники та методисти відділу сучасних технологій виробництва БІНПО отримали за участь у вебінарі відповідні сертифікати.

Дякуємо організаторам та доповідачці за цікавий і корисний захід, практичні вміння та навички! Освіта може бути цікавою та ефективною!