ІСТОРІЯ УСПІХУ, НАРОДЖЕНИХ В УКРАЇНІ

ІСТОРІЯ УСПІХУ, НАРОДЖЕНИХ В УКРАЇНІ

Карташов Євген Григорович, завідувач кафедри публічного управління та проєктного менеджменту ДЗВО «Університет менеджменту освіти» представив власну історію життєвого успіху у виданні «101 історія успіху, народжених в Україні».

Видання книги приурочено до 30-річчя незалежності нашої держави – славетної і величної України! Це ‑ 101 унікальна та надзвичайна історія успіху відомих особистостей, українців та громадян нашої держави!

«Це історії про харизматичних і мужніх особистостей…», ‑ саме так написано на перших її сторінках. І однією з таких особистостей є Карташов Євген Григорович, доктор наук з державного управління, професор ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України!

Щиро вітаємо, радіємо і пишаємося тим, що в нашому професорсько-викладацькому складі сяє зірка лідерства, оптимізму та професійності Євгена Григоровича! Адже навчатися в такої особистості на кафедрі публічного управління і проєктного менеджменту - це велика вдача і цінність для подальшого професійного становлення майбутніх управлінців країни!

Ознайомитися з виданням можна буде у наукових бібліотеках 100 провідних вишів України, а також у ‑ ДЗВО «Університет менеджменту освіти» !

І саме зараз, коли триває вступна кампанія, запрошуємо на навчання вступників на кафедру публічного управління та проєктного менеджменту ДЗВО «Університет менеджменту освіти». Адже навчати молодь повинні саме ті, хто досяг власного успіху, очолює наукову школу управлінців, здатен, на прикладі власного досвіду, привести до успіху своїх вихованців!