ЯК ЗБЕРЕГТИ ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ'Я ФАХІВЦІВ ПСИХОЛОГІЧНИХ СЛУЖБ В УМОВАХ ВИКЛИКІВ СЬОГОДЕННЯ: ВЕБІНАР ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я

ЯК ЗБЕРЕГТИ ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ'Я ФАХІВЦІВ ПСИХОЛОГІЧНИХ СЛУЖБ В УМОВАХ ВИКЛИКІВ СЬОГОДЕННЯ: ВЕБІНАР ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я

Як зберегти психічне здоров’я фахівців психологічних служб в умовах викликів сьогодення? Як набути резильєнтності, бути здатним правлятися з повсякденними стресами, налагоджувати стосунки з людьми в умовах війни? Як ефективно працювати на допомогу своїй організації, громаді та суспільству й реалізувати свої здібності в умовах війни?

Ці та багато інших питань обговорювались на вебінарі на тему: «Психічне здоров’я фахівців психологічних служб: виклики й практика збереження», що відбувся 10 жовтня 2023 р. у Всесвітній День психічного здоров’я.

Співорганізаторами вебінару стали: ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (кафедра психології управління Центрального інституту післядипломної освіти й кафедра психології та особистісного розвитку Навчально-наукового інститут менеджменту та психології), Благодійний фонд «Рокада», ГО «Центр суспільних інновацій та партнерства ”Успіх”», Міжнародний науково-технічний університет імені Юрія Бугая (кафедра психології та суспільно-гуманітарних наук).

Спікер вебінару: психологиня Благодійного фонду РОКАДА, кандидат психологічних наук Наталія Цимбалюк

Модератор: Валентина Балахтар, професор кафедри психології та особистісного розвитку ДЗВО «Університет менеджменту освіти», доктор психологічних наук, професор.

З вітальними словами виступили:

Тамара Сорочан, директор Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «УМО», доктор педагогічних наук, професор; В’ячеслав Супрун, директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «УМО», кандидат економічних наук, доцент; Людмила Карамушка, заступник директора Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України з науково-організаційної роботи та міжнародних наукових зв’язків, професор кафедри психології управління ЦІПО ДЗВО «УМО», доктор психологічних наук, професор; Олена Бондарчук, завідувач кафедри психології управління ЦІПО ДЗВО «УМО», доктор психологічних наук, професор.

У вебінарі взяли участь близько 300 освітян, практичних психологів, медичних працівників з різних регіонів України, які не лише обговорили теоретичні питання й досвід збереження психічного здоров’я фахівців в кризових умовах сьогодення, але й актуалізували та опанували відповідні практичні вміння під час виконання практичних вправ.

Записи вебінару можна переглянути на YouTube каналі УМО за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=psNAZJJZSWI

Тримаємо стрій і віримо в наші ЗСУ, народ, Україну!

Дякуємо ЗСУ за кожен день нашого життя.

Щоденних перемог нам, друзі, задля спільної Перемоги!