НАУКОВА БІБЛІОТЕКА БІНПО ПІДГОТУВАЛА ВІРТУАЛЬНУ КНИЖКОВУ ПОЛИЦЮ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА БІНПО ПІДГОТУВАЛА ВІРТУАЛЬНУ КНИЖКОВУ ПОЛИЦЮ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

01 червня 2022 року до Міжнародного дня захисту дітей наукова бібліотека БІНПО підготувала віртуальну книжкову полицю: «Дитинства яскравого мить». Віртуальна книжкова полиця представлена в різних сучасних форматах (режим доступу:

https://drive.google.com/file/d/1HSDQtf_7wEIUvLodqduzspX3DQJ7frag/view?usp=sharing
https://prezi.com/view/fUzDZGIMQXFaQNiBGRIu/
https://www.canva.com/design/DAFCVsfuVzw/99CvtVUcfo4P4iNV-OcqAA/view?utm_content=DAFCVsfuVzw&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton).

Також створена відеоверсія віртуальної книжкової полиці: «Дитинства яскравого мить».

День захисту дітей – це щорічне міжнародне свято. Воно було засноване з метою залучення уваги громадськості до проблем дітей. Особливо важливою ця подія є під час війни, коли багато дітей стали сиротами, втратили дома або поїхали з рідного міста.

У 2022 році в Україні Міжнародний день захисту дітей набуває особливого значення, оскільки в нашій країні йде повномасштабна війна, в якій страждають, зокрема, і діти.

За допомогою віртуальної книжкової полиці здобувачі освіти, науково-педагогічні і педагогічні працівники, батьки та їхні діти мають можливість у зручний та доступний спосіб ознайомитися із книгами, посібниками, статтями в періодичних та продовжуваних виданнях, нормативно-правовими актами, що стосуються захисту основоположних прав дитини, її безпеки та розвитку.

Діти – квіти життя, і саме ми – дорослі, маємо забезпечити їм щасливе та безтурботне дитинство.

Варто пам’ятати, що майбутнє України – це наші діти.