НАУКОВИЙ БРАНЧ

НАУКОВИЙ БРАНЧ

З метою обговорення новітніх розробок науково-педагогічних працівників кафедри, актуальних питань професійного розвитку та діяльності педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах сучасних викликів, пов’язаних з війною, 06 грудня 2023 року кафедрою філософії і освіти дорослих Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» у співпраці з Інститутом проблем виховання НАПН України проведено науковий бранч «Трансформація професійного розвитку педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах сучасних викликів» у форматі онлайн.

Напередодні заходу всі бажаючі долучитися до бранчу мали можливість віртуального знайомства розмістивши інформацію про себе та коло своїх наукових інтересів на дошці padlet https://padlet.com/prosina_olga_v/padlet-nr95838fpass5ffp. Хоча захід не передбачав надання сертифікатів участі, проте зумів об’єднати для спілкування та обміну думками понад 45 учасників

З вітальним словом до учасників звернулася Тамара Сорочан – директор Центрального інституту післядипломної освіти, доктор педагогічних наук, професор та Руслан Малиношевський – заступник директора з наукової роботи Інституту проблем виховання НАПН України, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник.

Під час бранчу учасникам було презентовано друковане видання посібника «Творчість як фактор мотивації досягнень» (автори:  професор Лариса Сергеєва, доцент Ольга Просіна, доцент Марина Ілляхова). Автори посібника звернулися з короткими повідомлення щодо змісту та актуальних питань, на яких вони зосередили увагу в авторських розділах цього видання.

До обговорення, цікавих повідомлень та обміну ідеями щодо напрямів професійного розвитку та діяльності педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах сучасних викликів активно долучилися доценти кафедри філософії і освіти дорослих Марина Скрипник та Юлія Шабала, презентувавши свої новітні розробки.

Організатори заходу отримали чимало схвальних відгуків та щирих побажань подальшої співпраці.

Відеозапис бранчу доступний для перегляду на YouTube каналі Університету менеджменту освіти за покликанням: https://www.youtube.com/@user-ex7mk9pf7k/featured