НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ УМО УЧАСНИКИ ОНЛАЙН-ЗАХОДУ «UNI BIZ BRIDGE CAMP»

НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ УМО УЧАСНИКИ ОНЛАЙН-ЗАХОДУ «UNI BIZ BRIDGE CAMP»

З 11 по 13 липня 2022 року науково-педагогічні працівники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України взяли участь у онлайн-заході «Uni Biz Bridge Camp».

Під час серії актуальних вебінарів спікерами було розглянуто:

  • нові підходи до викладання та комунікації зі студентами,спікер Віталій Сватко, ментор SoftServe IT Academy;
  • розкрито шляхи подолання професійного вигорання особистості, зокрема викладача, спікерка Осередчук Ольга, Training Manager Sigma Software;
  • розглянуто стратегію win-win-win, в контексті cтуденти – роботодавці – університети, зокрема особливості участі студентів та викладачів у проєктах які пропонують роботодавці, спікер Куриленко Роман, начальник Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ імені Т. Шевченка;
  • розкрито проблеми та перспективи діджиталізаціі освіти, спікерка Погонюк Оксана, тренер Національного банку України, амбасадор з фінансової грамотності, автор тренінгових програм, яка запропонувала присутнім співпрацю з Національним банком України;
  • практичні рекомендації щодо ефективної роботи закладів освіти в соціальних мережах (на конкретних прикладах), спікер Джулай Марина, CEO UGEN.

Учасниками серії онлайн вебінарів від Університету менеджменту освіти були науково-педагогічні працівники: проректорка з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова; завідувачка кафедри психології управління Центрального інституту післядипломної освіти Олена Бондарчук; від Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ‑ доцентка Оксана Ковтун, доцентка Оксана Дубініна та старша викладачка Ольга Брусенцева.

Захід мав шалену популярність серед освітян України – понад 850 учасників на кожному вебінарі. За результатами участі у циклі заходів кожен учасник отримає відповідний сертифікат.

Учасники онлайн-зустрічі подякували спікерам та організаторам «Uni Biz Bridge Camp» за багаж знань, який сприятиме розвитку фахової компетентності та їх успішній реалізації в практичній діяльності викладача вищої школи.

Сподіваємося на реалізацію нових спільних проєктів!

Все буде Україна!

Разом до перемоги!