НАВЧАЛЬНУ КНИГУ ПРОФТЕХОСВІТЯНАМ НЕЗЛАМНОЇ ХАРКІВЩИНИ

НАВЧАЛЬНУ КНИГУ ПРОФТЕХОСВІТЯНАМ НЕЗЛАМНОЇ ХАРКІВЩИНИ

Понад 840 днів триває кривава війна… Заклади освіти на північно-східному рубежі нашої країни зазнають руйнувань.

Кафедра професійної і вищої освіти ЦІПО ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за ініціативи завідувача кафедри, доктора педагогічних наук, професора Лариси Сергеєвої при активній участі кандидата педагогічних наук, доцента кафедри Оксани Кошіль відправили послугами Нової пошти комплекти з навчальними та навчально-методичними посібниками до ДНЗ «Слобожанський регіональний центр професійної освіти Харківської області» таЗП(ПТ)О «Регіональний центр професійної освіти залізничного транспорту та агротехнічного сервісу» м. Люботин Харківської області.

Кафедра прагне допомогти нашим колегам, що стійко тримають освітянський стрій у незламній Харківщині. Дякуємо директору закладу, кандидату педагогічних наук Ользі Агєєвій за отриманий лист подяки: «ЗП(ПТ)О «Регіональний центр професійної освіти залізничного транспорту та агротехнічного сервісу» отримав навчальні посібники та методичну літературу від кафедри професійної і вищої освіти Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та особисто її завідувачки – Лариси Сергеєвої, доктора педагогічних наук, професора.

Адміністрація та колектив закладу щиро вдячні Ларисі Миколаївні за подаровану літературу, яка є справжнім скарбом для учасників освітнього процесу. Адже ці книги стануть важливою частинкою бібліотечного фонду та знайдуть свого читача. Сподіваємося на подальшу нашу плідну й творчу співпрацю».

Кафедра отримала відкритий лист і від наших шановних партнерів – колективу ДНЗ «Слобожанський регіональний центр професійної освіти Харківської області» (директор Ірина Толмачова): «Книга-найкращий подарунок, а коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок. Бібліотека Слобожанського регіонального центру професійної освіти щиро і безмежно вдячна кафедрі професійної і вищої освіти Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та особисто її завідувачці – Сергеєвій Ларисі Миколаївні, доктору педагогічних наук, професору за подаровані книги, бо впевнені – вони обов'язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні навчально-виховного процесу та просто принесуть задоволення від прочитаного. Вся подарована література є справжнім скарбом для здобувачів освіти та педагогів. Щиро дякуємо Вам за безкорисливі дари. Бажаємо миру, здоров’я, добробуту і наснаги на добрі справи! Обов’язково Переможемо! Слава Україні! Героям Слава!»

Дякуємо Вам, незламні профтехосвітяни Харківщини, за мужність здійснювати освітній процес в умовах жахливої кривавої війни! Тримайтесь! Наближаємо перемогу разом!