НЕЗЛАМНІСТЬ ДУХУ ВИПУСКНИКІВ ТА СТУДЕНТІВ УМО: «ВЧИТЕЛІ ВАЖЛИВІ»

НЕЗЛАМНІСТЬ ДУХУ ВИПУСКНИКІВ ТА СТУДЕНТІВ УМО: «ВЧИТЕЛІ ВАЖЛИВІ»

У межах національної щорічної премії Global Teacher Prize Ukraine у місті Києві на станції метро «Золоті Ворота» відкрилася фотовиставка «Вчителі важливі!». На виставкових полотнах зображені фотографії вчителів із різних куточків України та їхні історії у період війни.

Троє із дев’ятьох героїв виставки вчительських історій воєнного часу «Вчителі важливі!», які є прикладом власної стійкості та мужності, випускники та студенти освітніх програм кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Тетяна Короід – вчителька української мови та літератури з міста Маріуполь, аспірантка кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти», випускниця освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» (2020 р.), освітньо-професійної програми «Педагогіка вищої школи» (2021 р.), яка вже двічі стикнулась з викликами війни та продовжує навчати дітей, прищеплюючи їм через свій предмет патріотизм і любов до своєї держави.

Таїса Коневська – вчителька початкових класів, випускниця нашого Університету освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» (2023 р.), яка підтримувала учнів під час окупації в місті Буча.

Віктор Ткач – вчитель початкових класів з міста Києва, студент ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом», який навчає найменших учнів та учениць бути свідомими українцями.

Організатором премії, ГС «Освіторія» спільно з КП «Київський метрополітен» презентовано фотовиставку з історіями вчителів з метою звернути увагу на важливість їхньої професії, розповісти їхні історії та подякувати їм за важливий вклад у розвиток та навчання майбутнього покоління українців.

Відвідати виставку може кожен охочий на станції метро «Золоті Ворота» з 02 по 29 жовтня у вестибюлі наземної частини станції.

Пишаємося нашими студентами та випускниками! Вчителі важливі!