ОГОЛОШЕНО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ «ЗБЕРЕЖИ ТА ВІДНОВИ СВОЇ ПОЗИТИВНІ ЕМОЦІЇ, ПОЧУТТЯ ТА ПСИХІЧНІ СТАН»

ОГОЛОШЕНО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ «ЗБЕРЕЖИ ТА ВІДНОВИ СВОЇ ПОЗИТИВНІ ЕМОЦІЇ, ПОЧУТТЯ ТА ПСИХІЧНІ СТАН»

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України ОГОЛОШУЄ Всеукраїнський конкурс творчих робіт у форматі відео-роликів, відео-презентацій та флешмобу «Збережи та віднови свої позитивні емоції, почуття та психічні стани» (до Всесвітнього Дня здоров’я та Всеукраїнського дня психолога).

Організатор –Центр психологічного консультування «Діалог» кафедри психології управління Центрального  інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

До участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт запрошуються керівні, педагогічні/науково-педагогічні працівники закладів освіти, слухачі курсів підвищення кваліфікації, здобувачі вищої (фахової передвищої) освіти, а також учні старших класів закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної та дошкільної освіти; фахівці Інклюзивно-ресурсних центрів, Центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

Творчі роботи представляються на конкурс виключно українською мовою.

Метою Конкурсу є розвиток емоційної сфери освітян, а також громадян України задля збереження їхнього психічного здоров’я в кризових умовах.

Конкурс спрямований на досягнення наступних завдань:

  • формування здоров’язберігаючого світогляду в керівників, педагогічних/науково-педагогічних працівників, слухачів курсів підвищення кваліфікації, здобувачів вищої освіти, учнів старших класів, випускників минулих років, майбутніх студентів з відновлення позитивних емоцій, почуттів та психічних станів;
  • поліпшення та відновлення позитивних емоцій особистості;
  • збереження позитивних почуттів особистості;
  • корегування психічних станів особистості;
  • виявлення та розвиток практичних здібностей педагогічних та науково-педагогічних працівників у процесі професійного застосування психологічних технологій у просвітницькій та відновлюваній роботі.

Для проведення Конкурсу створюється Оргкомітет та журі.

Вимоги до творчих робіт. Під творчою роботою розуміється відео-ролик, відео-презентація, або флешмоб, що передбачає розгляд проблеми в галузі психології здоров’я як міжгалузевої науки та пропозиції або шляхи її вирішення.

Робота конкурсу подається в електронному вигляді у форматі pdf. Тривалість відео до 10 хвилин.

Дедлайн: 01 квітня 2024 року.

Авторів найкращих робіт буде відзначено Дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня та відповідними сертифікатами, а їхні роботи опубліковано на сайті Університету та в соціальних мережах.

Положенням про конкурс:

http://umo.edu.ua/images/content/document/03.03.2024_%D0%9F%D0%9E%D0%9B%D0%9E%D0%96%D0%95%D0%9D%D0%9D%D0%AF%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%20%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%20%D0%BF%D0%B4%D1%84.FR12.pdf

Заявка на участь у конкурсі надсилається керівником (учасником) творчої роботи на електронну адресу: moskallla@uem.edu.ua.

Відповідальна особа: Москальова Алла Степанівна, 0679572510.

 

Бажаємо успіхів учасника Конкурсу!

Оргкомітет Конкурсу