Підписанно угоду про співпрацю між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та International public organization «International projects».

Підписанно угоду про співпрацю між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та International public organization «International projects».

15 липня 2024 року підписано угоду про співпрацю між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та International public organization «International projects».

Угоду підписали ректор університету Микола Кириченко та доктор International public organization “International projects” Генрі Міндер.

Зазначена угода окреслила напрями співробітництва між International public organization «International projects» та Навчально-науковим інститутом менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України. Її метою є розвиток двостороннього співробітництва у сфері освіти і науки, інтеграції до міжнародного освітнього і дослідницького простору, сприяння забезпеченню рівного доступу різних категорій осіб до якісної освіти, розширення взаємозв’язків, покращення підготовки фахівців та обмін досвідом.

Ректор ДЗВО «УМО» Микола Кириченко, зазначив, що підписання цього документу є важливим кроком у забезпеченні партнерства та співробітництва у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців.

У зустрічі з нагоди підписання угоди про співпрацю взяли участь представники ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Інна Отамась, проректор з наукової роботи та цифровізації, Ірина Сіданіч, професор кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, доктор педагогічних наук, професор, а також випускники та здобувачі вищої освіти ННІМП.

Науковці та молодь, яка здобуває вищу освіту в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології, у межах співробітництва з International public organization «International projects» взяли активну участь у масових наукових заходах з нагоди Дня Української Державності. 15 –18 липня відбувся Урочистий Національний Форум «Українська Державність від Хрещення Київської Руси-України» у Національному центрі «Український Дім». За програмою заходу для освітян 15 липня проводився Міжнародний семінар на тему: «Духовне, ментальне та фізичне зростання державотворців в часи війни та післявоєнної відбудови Держави Україна». Проблеми, на яких було зосереджено увагу учасників заходу є надзвичайно актуальними та важливими для сучасної молоді. До того ж необхідно зазначити, що надзвичайно цікаву інформацію надав унікальний спікер – доктор Генрі Міндер.