ПІДПИСАНО УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ БІНПО ТА ТОВ «НАЙСУЧАСНІША АКАДЕМІЯ ПЕРУКАРСЬКОГО МИСТЕЦТВА»

ПІДПИСАНО УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ БІНПО ТА ТОВ «НАЙСУЧАСНІША АКАДЕМІЯ ПЕРУКАРСЬКОГО МИСТЕЦТВА»

26 квітня 2024 року підписано угоду про співпрацю між Білоцерківський інститутом неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та ТОВ «Найсучасніша академія перукарського мистецтва». Угоду про співрацю підписано в особі Вікторії Сидоренко, директора БІНПО, та Юлії Селівон, засновниці Найсучаснішої академії перукарського мистецтва.

«Найсучасніша академія перукарського мистецтва» навчає майстрів з нуля та підвищує кваліфікацію, проводить івенти та надає послуги салонному бізнесу. Сучасні навчальні практики з їх мотиваційним підходом, справжня академічна база, креативні практичні заняття та неповторна атмосфера творчої майстерні допомагають отримувати максимальне задоволення від професійної освіти. Курси підвищення в Blade Runner – це серії івентів, лекцій, майстер-класів з практичним відпрацюванням, зйомками крутого контенту та створенням модних колекцій образів. У 2022 році студенти і випускники Blade Runner взяли участь у ювілейному Чемпіонаті України, усі четверо отримали призові місця.

Угода про співпрацю має стати ключовим кроком у спільному зусиллі обох сторін для сприяння професійному розвитку фахівців шляхом формальної, неформальної та інформальної освіти. Угода є свідченням того, що обидві сторони прагнуть до співпраці та обміну знаннями для досягнення взаємних цілей щодо підготовки конкурентоспроможного на регіональному та міжнародному ринку праці викладача професійно-теоретичної підготовки.

Вікторія Сидоренко, директорка, докторка педагогічних наук, професорка, акцентувала увагу на унікальності БІНПО як визнаного лідера у сфері підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, представила шляхи впровадження кластерної (мережевої) моделі безперервного професійного розвитку фахівців шляхом формальної, неформальної та інформальної освіти. Вікторія Вікторівна поділилася очікуваннями від угоди та висловила впевненість у тому, що спільні зусилля обох закладів сприятимуть досягненню нових професійних висот.

Науково-педагогічний колектив БІНПО дякує Юлії Селівон, засновниці Найсучаснішої академії перукарського мистецтва, та її колегам за довіру і партнерство, просування спільних цінностей!