ПІДВИЩУЄМО РІВЕНЬ ЦИФРОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ

ПІДВИЩУЄМО РІВЕНЬ ЦИФРОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ

У Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за ініціативи Тамари Сорочан, директора, доктора педагогічних наук, професора, успішно відбувся вебінар «Методика використання BigBlueButton для організації та проведення відео занять». Навчання за всіма запланованими модулями серії вебінарів ефективно сприятиме підвищенню рівня цифрових компетентностей науково-педагогічних і педагогічних працівників.

Організатор заходу ‑ відділ науково-методичного забезпечення відкритої освіти ЦІПО.

В інтерактивному режимі, із супроводом фахової, змістовної презентації, розглядалися основні модулі ресурсу, а саме: реєстрація, швидкий запуск, живий чат і замітки, інтерактивна дошка, опитування і тестування.

Досить потужний інструментарій кожного із запропонованого модуля буде корисним для всіх учасників серії вебінарів, що відкриє для них можливості апробації опцій, ефективної організації та проведення освітнього процесу в форматі дистанційного навчання. Усі учасники вебінару отримали відповідне завдання, виконання якого забезпечить їм успішне навчання за наступним освітнім модулем.