ЗДОБУВАЧКИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ННІМП РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ В УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ЯНА ДЛУГОША М. ЧЕНСТОХОВА  (РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА)

ЗДОБУВАЧКИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ННІМП РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ В УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ЯНА ДЛУГОША М. ЧЕНСТОХОВА (РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА)

У жовтні 2022 року здобувачі вищої освіти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України четвертий рік поспіль стали учасниками програми академічної мобільності, яка започаткована у 2018 році за ініціативи директорату інституту (директор Тетяна Рожнова) та кафедри економіки, підприємництва та менеджменту (завідувач Тетяна Бурлаєнко).

Організація навчального процесу за програмою академічної мобільності здійснюється відповідно до Угоди про співпрацю між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» та Університетом імені Яна Длугоша в м. Ченстохова (Республіка Польща) від 01 червня 2016 року. А програма академічної мобільності реалізовується в рамках програми ERASMUS+.

У 2022-2023 навчальному році учасниками даної програми є три здобувачі вищої освіти Університету другого курсу освітнього рівня бакалавра зі спеціальності «Менеджмент» (група МОБ-21Д-1): Вероніка Пасемко, Олена Настенко та Євгенія Рибаченко. Особливістю цьогорічного стажування в Університеті імені Яна Длугоша в м. Ченстохова (Республіка Польща) є фінансова підтримка (стипендія) наших стажисток, що, в котре підтверджує дружню підтримку польської сторони у такий важкий для України час, у період військових дій з боку росії на теріторії нашої країни.

За програмою академічної мобільності передбачено вивчення на базі Університету імені Яна Длугоша таких дисциплін як: англійська мова, фінансовий аналіз підприємства, організація та управління на підприємстві, програми кадрової та зарплатної роботи, облік витрат та управлінський облік.

Бажаємо здобувачам вищої освіти ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти» гідно представляти наш заклад освіти під час стажування, отримати нові знання та підкорити європейські освітні вершини! Натхнення Вам, креативності, наснаги та наполегливості!

Освітній фронт тримаємо разом! Перемога буде за нами!