ПРЕДСТАВНИКИ КИЇВСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ЗАВІТАЛИ ДО УНІВЕРСИТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ

ПРЕДСТАВНИКИ КИЇВСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ЗАВІТАЛИ ДО УНІВЕРСИТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ

08 серпня 2024 року відбулася робоча зустріч членів приймальної комісії ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України з представниками Філії Київського міського центру зайнятості «Кар’єрний центр» – Людмилою Сосновською та Анною Катеринчук, провідними фахівцями з профорієнтації відділу кар’єрного розвитку та психологічної підтримки.

Від Університету менеджменту освіти на зустрічі були присутні – Наталія Муранова, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків; Станіслав Чебоненко, заступник директора Навчально-наукового інституту, відповідальний секретар приймальної комісії, а також Анна Вишневська та Оксана Юрченко, методисти, члени приймальної комісії.

Під час зустрічі було обговорено питання ефективної організації прийому на навчання вступників за ваучерами, що видаються центрами зайнятості. Людмила Сосновська та Анна Катеринчук презентували програму навчання за ваучером, умови його отримання, максимальний розмір державної підтримки тощо.

Відбувся обмін пропозиціями щодо спільної діяльності залучення населення на навчання за ваучером, раціональної організації роботи приймальної комісії, обговорення шляхів популяризації даної програми та надання консультування споживачам освітніх послуг із питання обрання спеціальності, отримання ваучера, подачі заявки онлайн через сайт Київського центру зайнятості.

Наголошуємо, що у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України можна пройти навчання за ваучером за спеціальностями:

  • 051 Економіка,
  • 073 Менеджмент,
  • 076 Підприємництво та торгівля,
  • 053 Психологія,
  • 231 Соціальна робота.

Так, у 2023 році на навчання за ваучерами до Університету було зараховано 115 здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Сподіваємося на подальшу спільну та плідну співпрацю з Державною службою зайнятості України!

Детальна інформація: https://dcz.gov.ua/