ПРОВЕДЕНО ВЕСНЯНУ ТОЛОКУ

ПРОВЕДЕНО ВЕСНЯНУ ТОЛОКУ

Благоустрій території ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України напередодні Великодніх свят став доброю традицією і вже не перший рік поспіль колектив вишу разом зі здобувачами вищої освіти активно долучається до цієї справи.

У результаті проведення весняної толоки — прибрано територію університету та гуртожитку, зібрано торішнє листя, посаджено дерева та квіти й облаштовано клумби.

Участь у загальноуніверситетському суботнику засвідчила дотримання університетських традицій, в яких панує атмосфера корпоративної культури, позитивного настрою та взаєморозуміння.

Актив студентського самоврядування у складі голови Студентської колегії Чепенко Єлизавети, керівника соціального відділу Бірюка Павла та активу студентського самоврядування Дейнека Олега теж активно долучилися до роботи по естетичному благоустрою території університету.

Здобувачі вищої освіти, професорсько-викладацький склад та працівники структурних підрозділів зробили вагомий внесок у благоустрій території нашого університету, а зберегти його — це вже завдання кожного з нас.