РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОГРАМИ VISITING PROFESSOR В АКАДЕМІЇ СПЕЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ІМЕНІ МАРІЇ ГЖЕГОЖЕВСЬКОЇ (ПОЛЬЩА) НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ ННІМП УМО

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОГРАМИ VISITING PROFESSOR В АКАДЕМІЇ СПЕЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ІМЕНІ МАРІЇ ГЖЕГОЖЕВСЬКОЇ (ПОЛЬЩА) НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ ННІМП УМО

07 жовтня 2023 року в межах Угоди про співробітництво між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та Академією спеціальної педагогіки імені Марії Гжегожевської (м. Варшава, Республіка Польща) та під патронатом ректорату Університету розпочалася реалізація програми Visiting Professor.

У рамках програми (180 годин) запрошені науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Університету Тетяна Бурлаєнко, завідувачка кафедри економіки, підприємництва та менеджменту (60 годин); Оксана Дубініна, професор кафедри публічного управління та проектного менеджменту (60 годин); Зінаїда Смутчак, професор кафедри економіки, підприємництва та менеджменту (60 годин). Програма передбачає обмін досвідом між Польщею та Україною шляхом викладання дисциплін педагогічного й менеджерського спрямування польською та англійською мовами.

13 жовтня 2023 року відбулася пілотна зустріч Тетяни Бурлаєнко з проректором з питань розвитку Академії спеціальної педагогіки імені Марії Гжегожевської професором Ганною Одровонж-Коте та провідним співробітником міжнародного відділу Катажиною Сочинською, де було обговорено імплементацію у діяльність двох установ кращих світових освітніх та наукових практик, а також розширення й закріплення зв’язків між двома навчальними закладами.

Реалізація зазначеної вище програми дозволить примножити досягнення ДЗВО «Університет менеджменту освіти» у розвитку міжнародних освітніх та наукових проєктів, інтенсифікувати інтеграцію Університету у світовий науково-освітній простір, що безперечно наближає нас до Перемоги!