РЕКТОР УМО МИКОЛА КИРИЧЕНКО ПРИВІТАВ З ЮВІЛЕЄМ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

РЕКТОР УМО МИКОЛА КИРИЧЕНКО ПРИВІТАВ З ЮВІЛЕЄМ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

26 травня 2023 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування урочисто святкували 125 річницю з нагоди заснування.

Дійство, яке органічно поєднало офіційну частину та концертну програму, відбулося в актовій залі серед чисельних запрошених поважних гостей та членів колективу.

Ректор НУБІП Станіслав Ніколаєнко душевно привітав запрошених гостей, наголосивши на славетній історії та авангарді сьогодення творчого колективу університету.

Університет має славну історію та значні здобутки у підготовці високопрофесійних фахівців у багатьох сферах економіки і, в першу чергу, в сфері провідного для України аграрного виробництва.

На святкуванні ювілею серед поважних гостей було запрошено і ректора ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Миколу Кириченка, який привітав колектив НУБІП, вручивши вітальну адресу та пам’ятний подарунок. У промові Микола Олексійович відзначив, що ректор НУБІП Станіслав Ніколаєнко тривалий час працював на посаді професора в Університеті менеджменту освіти, а колективи наших університетів є давніми партнерами у сфері освіти та науки.

Приємною була зустріч для Миколи Кириченка з давніми друзями ‑ відомим поетом-піснярем та професором НУБІП Вадимом Крищенком та випускником НУБІП Олександром Морозом.

А у культурній частині свята Урочистої Академії прекрасно виступили солісти та творчі колективи кафедри культурології та знатні митці,

Щиро бажаємо колективу НУБІП успіху на шляху до нових звершень, творчої праці, перемоги та миру!