РЕКТОР УМО МИКОЛА КИРИЧЕНКО ПРОВІВ ПЕРЕМОВИНИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ МІЖНАРОДНОГО ІНСТИТУТУ РОЗВИТКУ ІНТЕЛЕКТУ IMEI (РЕСПУБЛІКА КОРЕЯ)

РЕКТОР УМО МИКОЛА КИРИЧЕНКО ПРОВІВ ПЕРЕМОВИНИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ МІЖНАРОДНОГО ІНСТИТУТУ РОЗВИТКУ ІНТЕЛЕКТУ IMEI (РЕСПУБЛІКА КОРЕЯ)

15 жовтня 2024 року до ДЗВО «Університет менеджменту освіти» з робочим візитом завітала делегація Міжнародного інституту розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (IMEI) (Республіка Корея) на чолі з ректором філії Східноєвропейського регіону Рю Ийгю. Завдяки підтримці урядів багатьох країн світу IMEI активно працює та допомагає молоді.

Перемовини очолив ректор Університету Микола Кириченко. На зустрічі також були присутні проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зав’язків Наталія Муранова та проректор з наукової роботи та цифровізації Інна Отамась.

Професор Рю Ийгю презентував учасникам заходу приклади успішного досвіду та впровадження в Південній Кореї рівень MIND-інтелекту в закладах освіти та в інших країнах світу. Зокрема – особливості MIND-освіти та її позитивні риси, що впливають на зміну мислення людини, що дають змогу позитивно впливати на її поведінку.

Ректор Університету менеджменту освіти Микола Кириченко наголосив на важливості продовження співпраці з Міжнародним інститутом розвитку інтелекту IMEI, особливо в аспекті провідної ідеї інноваційного інституту для реалізації поставленої мети – формування сучасної людини з інноваційним типом мислення. Під час переговорів було досягнуто домовленості поновлення гостьових лекцій для здобувачів освіти професорами з Республіки Корея, проведення спеціальних тренінгів для науково-педагогічних працівників щодо ефективного впровадження в роботу MIND-освіти, адаптації навчальних програм, посібників, підручників із MIND-освіти до українського освітнього простору.

Сторони відзначили перспективність подальшої співпраці та погодили на майбутнє плани співробітництва між ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та Міжнародним інститутом розвитку інтелекту IMEI.