Розпочато новий україно-австрійський проєкт «Лідерство і менеджмент в умовах війни»

Розпочато новий україно-австрійський проєкт «Лідерство і менеджмент в умовах війни»

12 квітня 2023 року вебінаром розпочато новий україно-австрійський проєкт «Лідерство і менеджмент в умовах війни», започаткований Аташе з питань освіти Посольства Австрійської Республіки в Україні, Уповноваженим з питань освіти Міністерства освіти, науки та досліджень Австрії Домініком Айзенманном (Dominik Eisenmann) та OeAD (Австрійською службою міжнародної співпраці в галузі освіти і досліджень), за участю ДЗВО «Унівеситету менеджменту освіти» НАПН України, Одеської академії неперервної освіти, Вінницької академії безперервної освіти, Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Від ДЗВО «Університет менеджменту освіти» у вебінарі взяли участь Наталія Муранова, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зав’язків; Лариса Оліфіра, заступник директора Центрального інституту післядипломної освіти; завідувачі кафедр Центрального інституту післядипломної освіти Лариса Сергеєва та Ольга Просіна.

Під час відкриття семінару Домінік Айзенманн (Dominik Eisenmann) привітав учасників проєкту, побажав плідної роботи, представив спікерку й експертку з Австрії – Міхаелу Сбурні (Michaela Sburni).

У ході вебінару Міхаела Сбурні (Michaela Sburni) висвітлила ключові концепти сфери завдань керівництва та 10 «пунктів незламності» ефективної роботи керівника в кризових умовах.

Учасники вебінару у «воркшопах» мали змогу практично зануритися в аналіз змін і викликів, пов’язаних з воєнним станом, виявити сильні сторони організації у змінених умовах, розробити конкретні заходи керівника-лідера у складних умовах роботи.

Проєкт викликав великий інтерес в учасників і бажання розвитку лідерських компетентностей, опанування нового досвіду лідерства й менеджменту в кризових, воєнних умовах. Наступний вебінар за проєктом з Міхаелою Сбурні (Michaela Sburni) відбудеться 05 червня 2023 року.