РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦТВА ВАЖЛИВО ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ

РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦТВА ВАЖЛИВО ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ

26.06.2024 р. у місті Києві відбулась підсумкова конференція «Skills4Recovery: Бізнес-навички для зростання економіки. Навчальні курси для студентів, викладачів професійної освіти та підприємців-початківців».

На запрошення Голови ГО «Джуніор Ачівмент Україна» пана Юрія Токарського в роботі конференції взяли участь завідувач кафедри професійної і вищої освіти ЦІПО доктор педагогічних наук, професор Лариса Сергеєва та доктор економічних наук, професор, професор кафедри Дарія Басюк.

Конференція відбулась в межах проєкту «Бізнес-навички для зростання економіки», ініціатива впроваджується Junior Achievement Ukraine в межах програми «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery», яка фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Програма конференції включає панельні дискусії за участі представників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, служби зайнятості та бізнес сектору для обговорення механізмів підтримки молодіжного підприємництва в сфері освіти та в сфері економіки.

Учасників конференції привітала Генеральний директор директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України, кандидат наук з державного управління пані Ірина Шумік.