СПІВПРАЦЯ З ПАРТНЕРАМИ OEAD ПРОДОВЖУЄТЬСЯ: СЕМІНАР «СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ДІТЯМ»

СПІВПРАЦЯ З ПАРТНЕРАМИ OEAD ПРОДОВЖУЄТЬСЯ: СЕМІНАР «СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ДІТЯМ»

14 вересня 2022 року понад 260 науково-педагогічних працівників і педагогічних працівників (співробітників ЗВО, закладів-партнерів, ІРЦ, вчителів, викладачів), психологів, волонтерів – слухачів курсів підвищення кваліфікації ЦІПО ДЗВО «УМО» взяли участь у семінарі «Соціально-психологічна допомога дітям», ініційованим OeAD Cooperation Office Odessa /Бюро кооперації в Одесі за сприяння Федерального міністерства освіти, науки та досліджень Австрії.

Референтом семінару стала Барбара Прайтлер (кандидат психологічних наук, психотерапевт Віденського центру допомоги жертвам катувань і війни, супервізор).

Серед активних учасників семінару ‑ члени ректорату, представники інститутів, кафедр, центрів та відділів ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Серед основних проблем, які були обговорені під час семінару, акцент було зроблено на соціально-психологічній допомозі дітям різних вікових груп (надання допомоги у школі, в родині та поза школою), а також запобіганні вигоранню для волонтерів і педагогів.

Учасники взяли активну участь у дискусії під час семінару, їх запитання свідчили про актуальність тематики семінару й зацікавленість його змістом, про що також свідчить позитивний зворотний зв'язок від них, що був отриманий наприкінці семінару. Сподіваємось на подальшу співпрацю з нашими партнерами! Разом до перемоги!