ТРИВАЄ АКЦІЯ «ОСВІТНЯ ВАТРА ПЕРЕМОГИ»

ТРИВАЄ АКЦІЯ «ОСВІТНЯ ВАТРА ПЕРЕМОГИ»

22 березня 2023 року кафедра професійної і вищої освіти Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, як волонтери освітнього фронту, продовжила акцію «Освітня ватра перемоги», провівши вебінар «Особливості впровадження змішаного навчання в закладах фахової передвищої та професійної освіти в умовах воєнного стану». Спікер заходу ‑ Ірина Тарасюк, доцент кафедри професійної і вищої освіти, кандидат педагогічних наук.

Завідувач кафедри доктор педагогічних наук, професор Лариса Сергеєва на відкритті вебінару вшанувала пам’ять хвилиною мовчання жертв повномасштабної військової агресії росії проти нашої незалежної держави.

Програма вебінару передбачала розгляд особливостей змішаного навчання та організації якісного освітнього процесу y закладах фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти в мовах воєнного стану. Зміст вебінару базувався на результатах актуальних досліджень та практичному досвіді закладів освіти в умовах війни.

Мета вебінару спрямована на освоєння інструментів формування компетентності впровадження змішаного навчання педагогічними працівниками у закладах фахової передвищої та професійної освіти в умовах воєнного стану.

У вебінарі взяло участь понад 80 слухачів із різних куточків України.

Воєнний стан в Україні не став перешкодою для навчання, заклади професійної освіти здійснюють освітній процес, аналізуючи європейські методи навчання, що передусім є запорукою підготовки конкурентоздатних фахівців, а також процвітання нашої країни загалом.

Перегляд вебінару можливий за посиланням: http://surl.li/ezdfs