ТРИВАЄ ЦИКЛ ВЕБІНАРІВ АКЦІЇ «ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ»

ТРИВАЄ ЦИКЛ ВЕБІНАРІВ АКЦІЇ «ПЕРЕМОЖНІ ОБРІЇ ОСВІТИ»

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту освіти та права професори Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Зоя Рябовата Тетяна Лукіна провели online-вебінари в межах акції «Переможні обрії освіти». Акція ініційована Українським відкритим університетом післядипломної освіти та Центральним інститутом післядипломної освіти (директорка ‑ Тамара Сорочан) ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України (ректор – Микола Кириченко).

У вебінарах взяли участь понад 200 осіб, серед яких керівники та педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, вищої та післядипломної освіти.

Вебірани були присвячені актуальним питанням діяльності закладів освіти в умовах воєнного стану. Зокрема, професорка Тетяна Лукіна, під час заняття обґрунтувала необхідність вивчення освітніх потреб здобувачів освіти в умовах воєнного стану й надала характеристику відповідного інструментарію.

Професорка Зоя Рябова акцентувала увагу слухачів на тому, що в умовах воєнного стану актуальним і дієвим є адаптивне управління закладом освіти. Провідними механізмами якого є взаємовплив й взаємоузгодження цілей та дій учасників освітнього процесу.

Заходи проходили в інтерактивній формі з постійним зворотнім зв’язком з учасниками. Наприкінці були отримані схвальні відгуки про актуальність та корисність тематики вебінарів. Усі учасники вебінарів отримають відповідні Сертифікати.

Детальніше ознайомитися з проведеними вебінарами можна на YouTube каналі ДЗВО «Університету менеджменту освіти» НАПН України за лінком https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA.

Запрошуємо усіх зацікавлених осіб до участі в наступних вебінарах в межах акції «Переможні обрії освіти», що підготовили професори кафедри менеджменту освіти та права Василь Надрага та Надія Білик, що відбудуться відповідно 4 та 6 травня 2022 року.

Детальна інформація про вебінари акції «Переможні обрії освіти»: https://uvu.org.ua/aktsiia-peremozhni-obrii-osvity/

Тримаємо стрій та працюємо заради Перемоги!

Слава Україні!