У БІНПО ОНОВЛЕНО БАНК КРАЩИХ ОСВІТНІХ ПРАКТИК ЗА ПРОФЕСІЯМИ

У БІНПО ОНОВЛЕНО БАНК КРАЩИХ ОСВІТНІХ ПРАКТИК ЗА ПРОФЕСІЯМИ

У Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «УМО» НАПН України для організації освітнього процесу створено єдину освітньо-цифрову екосистему. Одним із складників цієї системи є інформаційно-аналітичний ресурс «Методична скарбничка» (режим доступу: https://profosvita.org/), за допомогою якого здійснюється науково-методичний супровід професійного розвитку педагогічних працівників закладів професійної освіти, надання їм методичної, організаційної та дорадницької допомоги, узагальнення перспективного педагогічного досвіду, оволодіння новітніми виробничими технологіями.

Інформаційно-аналітичний ресурс «Методична скарбничка» (режим доступу: https://profosvita.org/) вміщує 1448 методичних матеріалів для 120 професій, 2056 кращих освітніх практик за компетенціями на електронних носіях, 169 відеофільмів для 49 професій, узагальнені матеріали спеціалізованих виставок 2021 рік (презентації і каталоги), 6 збірників за компетенціями, Web-портфоліо «Формування кар’єрних орієнтацій здобувачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти – умова підготовки конкурентоздатних фахівців на ринку праці».

У період воєнного стану інформаційно-аналітичний ресурс «Методична скарбничка» (режим доступу: https://profosvita.org/) поповнився матеріалами кращих освітніх практик із виховної роботи. Теми соборності, єдності України, усвідомлення й відчуття внутрішньої сили і власних дій задля миру, добробуту і процвітання рідної Батьківщини увійшли до першої збірки методичних розробок. Теми розуміння власних почуттів та вміння керувати своїми емоціями увійшли до другої збірки. Матеріал про те, що потрібно й важливо знати та вміти для створення згуртованого колективу, володіння етикою спілкування, культурою мовлення та толерантності, презентовано в третьому збірнику. Любов’ю до вибору професій перукаря та кухаря пронизана четверта збірка методичних розробок. Це далеко не повний перелік власних апробованих текстових та презентаційних матеріалів до виховних заходів, розроблених та наданих   педагогічними працівниками ДНЗ «Куп’янський регіональний центр професійної освіти».

Щиро вдячні та радіємо нашій співпраці в ім’я розвитку української освіти.

Користуйтесь можливістю наповнитись новими ідеями для власного педагогічного розвитку. Запрошуємо до професійного партнерства.