У БІНПО ВІДБУЛАСЯ ОРГАНІЗАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ІЗ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОГО РІВНЯ МАГІСТРА

У БІНПО ВІДБУЛАСЯ ОРГАНІЗАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ІЗ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОГО РІВНЯ МАГІСТРА

01 квітня 2024 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулася організаційна зустріч із здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 053 Психологія та 073 Менеджмент першого року навчання.

Організаційна зустріч була проведена з метою узгодження питань та координації запитів здобувачів освіти під час проведення заліково-екзаменаційної сесії, що проходитиме з 01 по 20 квітня 2024 року.

У нараді взяли участь понад 150 здобувачів освіти, представники адміністрації БІНПО, гаранти освітніх програм та науково-педагогічні працівники, що задіяні в освітньому процесі.

На початку зустрічі виступила Вікторія Сидоренко, директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, професорка. Вікторія Вікторівна охарактеризувала особливості освітнього процесу БІНПО в умовах воєнного стану, звернула увагу на особливості сесії, необхідність якісної підготовки курсових робіт. Також вона запросила здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Психологія» на гостьову лекцію Валентина Рибалки, почесного професора НАПН України, доктора психологічних наук, професора.

Організаційну нараду продовжив Андрій Геревенко, старший викладач кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну, який провів для здобувачів вищої освіти вступний інструктаж з охорони праці. Особливу увагу Андрій Михайлович звернув на правила поведінки під час повітряної тривоги і закликав присутніх не нехтувати її сигналами.

Марина Князєва, завідувачка навчального відділу БІНПО, поінформувала здобувачів щодо можливостей звернення до навчального відділу Інституту для вирішення нагальних організаційних питань.

Гаранти освітніх програм Володимир Кулішов, Наталія Торба та Юлія Герасименко звернули увагу на особливості проходження весняної заліково-екзаменаційної сесії та нагадали здобувачам вищої освіти про необхідність надання курсових робіт для перевірки науковим керівникам.

Щиро дякуємо всім учасникам організаційної зустрічі за зворотній зв’язок та професійну комунікацію!