У БІНПО ВІДБУЛИСЯ ІНДИВІДУАЛЬНІ УСНІ СПІВБЕСІДИ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ НА  МАГІСТЕРСЬКІ ПРОГРАМИ

У БІНПО ВІДБУЛИСЯ ІНДИВІДУАЛЬНІ УСНІ СПІВБЕСІДИ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ НА МАГІСТЕРСЬКІ ПРОГРАМИ

Із 24 по 26 липня 2024 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбулись індивідуальні усні співбесіди з іноземної мови для вступників на магістерські освітні програми за спеціальностями 011 «Освітні, педагогічні науки» та 053 «Психологія».

Індивідуальні усні співбесіди для вступників на магістерські програми проведено у змішаному форматі.

Метою індивідуальної усної співбесіди з іноземної мови є виявлення рівня сформованості іншомовної комунікативної компетенції осіб, які бажають вступити на навчання для здобуття ступеня «магістр» на основі здобутого ступеня вищої освіти «магістр» (ОКР «спеціаліст»).

Програма співбесіди з іноземної мови включає завдання для здійснення контролю якості сформованості іншомовної комунікативної компетенції, що уніфікуються за видами і формами виконання та враховують особливості іноземної мови.

До складу фахової атестаційної комісії з іноземної мови увійшли:

Володимир Кулішов, завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент; Світлана Швидка, доцентка кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну, кандидатка фізико-математичних наук, доцентка; Олена Счастлива, викладачка КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж».

22 липня під час консультації абітурієнти мали можливість детально ознайомитися із порядком проведення індивідуальної усної співбесіди, переліком тем і граматичного інструментарію, у межах яких перевіряються теоретичні знання і сформовані відповідні фахові компетентності, критеріями оцінювання іншомовної комунікативної компетенції, отримати відповіді на питання щодо організації та проведення індивідуальної усної співбесіди.

24, 25 та 26 липня вступники на магістерські програми за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки» та 053 «Психологія» складали індивідуальну усну співбесіду з іноземної мови.

Під час іспиту вступники продемонстрували вміння монологічного мовлення, використовуючи відповідну базову лексику та правильні граматичні конструкції. У цілому, абітурієнти успішно впоралися із поставленими завданнями, отримали позитивні оцінки.

Щиро вітаємо вступників та бажаємо успішного навчання у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти!