У БІНПО ВІДБУВСЯ УРОЧИСТИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ 2024 РОКУ

У БІНПО ВІДБУВСЯ УРОЧИСТИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ 2024 РОКУ

14 червня 2024 року у Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся урочистий випуск магістрів спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки (ОПП «Педагогіка вищої школи»), 053 Психологія (ОПП «Психологія») та 073 Менеджмент (ОПП «Управління навчальним закладом», «Адміністративний менеджмент»).

Для магістрів-випускників, керівництва та викладачів БІНПО вручення дипломів – визначна подія, адже це передусім урочисте оприлюднення результатів спільної продуктивної діяльності.

Цьогоріч дипломи освітнього ступеня магістра отримали 86 здобувачів освіти заочної форми навчання. Дипломи з відзнакою отримали 17 магістрів.

Серед випускників – переможець Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 051 «Економіка» Владислав Чертов.

На урочистому засіданні з нагоди вручення дипломів магістрів з вітальною промовою виступила Вікторія Сидоренко, директорка БІНПО, докторка педагогічних наук, професорка. Вікторія Вікторівна зазначила, що випускники БІНПО – це особлива когорта фахівців, які вирізняються критичним мисленням, активною життєвою позицією, творчим підходом до вирішення різноманітних завдань, наполегливістю та бажанням працювати на благо людини і суспільства. Вікторія Вікторівна побажала випускникам успіхів у майбутній професійній діяльності та нових професійних здобутків.  

До випускників 2024 року звернулися гаранти та представники освітніх програм БІНПО:Володимир Кулішовкандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту; Юлія Герасименко, докторка економічних наук, професорка кафедри педагогіки, психології та менеджменту; Лідія Горошкова, докторка економічних наук, професорка кафедри педагогіки, психології та менеджменту; Ілля Пахомов,старший викладач кафедри педагогіки, психології та менеджменту. Вони побажали випускникам успішно реалізувати всі професійні та особисті запити, гідно представляти БІНПО на теренах вітчизняного освітнього простору, у закладах, установах та організаціях різних галузей вітчизняної економіки!

Шановні магістри! Колектив БІНПО щиро вітає Вас із успішним закінченням Інституту! Бажаємо Вам невичерпної енергії, натхнення та реалізації всіх Ваших професійних задумів для повоєнної відбудови України!