У ЦІПО ВІДБУВСЯ ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

У ЦІПО ВІДБУВСЯ ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Центральний інститут післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України в умовах воєнного стану продовжує належно працювати на освітньому фронті у сфері професійного розвитку педагогів України.

13 травня 2023 року у Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» відбувся випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації.

Навчання успішно завершили 134 особи числакерівних, педагогічних і науково-педагогічних працівників системи освіти України за темами:

  • «Професійний розвиток педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти (коледжів, технікумів) (на базі Технологічного фахового коледжу ДЗВО «НЛТУ України»)» – 100 осіб. Куратори-тьютори: Лариса Сергеєва, завідувач кафедри професійної і вищої освіти; Вікторія Купрієвич, доцент кафедри професійної і вищої освіти.
  • «Формування цифрового середовища закладу освіти: технології, принципи та засоби (на базі КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж»)» – 34 особи. Куратор-тьютор – Людмила Кондратова, доцент кафедри відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій

У процесі навчання слухачі поглиблювали знання, вміння та набували професійних навичок, удосконалили фахові компетенції, які в подальшому будуть використані в освітній діяльності. Кожен учасник курсів отримав змістовну, корисну інформацію і практичні поради, які спрямували його на власний професійний розвиток.

Освітній процес на курсах був організований із використанням технологій дистанційного навчання за допомогою сучасних цифрових платформ. На заняттях панувала позитивна, комфортна атмосфера зацікавленості й творчості, високий професіоналізм і креативність викладачів.

Підсумком навчання на курсах став публічний захист випускних робіт, на якому слухачі презентували наукові доробки, обговорили нагальні питання розвитку закладу освіти та поділилися практичним досвідом щодо використання сучасних технологій навчання і упровадження їх в освітній процес в умовах воєнного стану.

По завершенню навчання слухачі отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.

Вітаємо слухачів та викладачів кафедр із такою чудовою подією та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності! Бажаємо всім українцям мирного неба та перемоги!

Нехай кожен день дарує спокій та мир!