У ННІМП СТАРТУВАВ ОСВІТНІЙ ПРОЄКТ СПІЛЬНО З ТОВ «РЕКЛАМНО-ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ «КРК-КРЕАТИВ»

У ННІМП СТАРТУВАВ ОСВІТНІЙ ПРОЄКТ СПІЛЬНО З ТОВ «РЕКЛАМНО-ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ «КРК-КРЕАТИВ»

За ініціативою проректорки з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталії Муранової та генеральної директорки ТОВ «Рекламно-виробнича компанія  «КРК-Креатив», здобувачки вищої освіти ННІМП ДЗВО «УМО» Наталії Шумник-Кучак, на підставі підписаної Угоди № 01-14/15П від 22 червня 2022 року «Про співробітництво» відбувся спільний освітній проєкт. Метою, якого є підготовка та підвищення кваліфікації майбутніх менеджерів у сфері клінінгової діяльності.

Відкриття освітнього проєкту відбулося 07 вересня 2022 року на базі Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, а завершення ‑ 09 вересня.

З вітальним словом перед учасниками проєкту виступили проректорка з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова, директорка ННІМП Тетяна Рожнова, завідувачка кафедри економіки, підприємництва та менеджменту ННІМП Тетяна Бурлаєнко. Спікерки наголосили на тому, що саме актуальний вектор поєднання науки та бізнесу є важливим аспектом діяльності сучасних підприємств на сучасному ринку праці та при запровадженні освітнього процесу у вищій школі. Саме поєднання теорії, наукових підходів та практики дає змогу розвивати сучасні напрями менеджменту.

Для проведення навчальних занять було розроблено навчальну програму курсу: «Менеджмент та адміністрування з клінінгу». Навчальна програма складалася з трьох модулів, а саме: модуль 1. «Менеджмент та адміністрування, управління персоналом»; модуль 2. «Застосування сучасних професійних засобів»; модуль 3. «Професійні клінінгові технології».

Викладання та науковий супровід першого модулю забезпечували науково-педагогічні працівники кафедри економіки, підприємництва та менеджменту доцент Тетяна Бурлаєнко («Детермінанти розвитку післявоєнного менеджменту»), доцент Оксана Ануфрієва («Менеджмент у факторно-критеріальних моделях»), старший викладач Марина Морозова («Мотивація та залученість персоналу – сучасні аспекти»).Викладання другого та третього модулів забезпечувався працівниками ТОВ «Рекламно-виробнича компанія «КРК-Креатив».

Вручення сертифікатів учасникам підвищення кваліфікації відбулося 09 вересня 2022 року в Університеті менеджменту освіти.

Бажаємо нашим партнерам та слухачам професійного розвитку та реалізації стратегічних планів на виробництві. Наступна сесія відбудеться в жовтні 2022 року.