У ННІМП ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У ННІМП ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

14 червня 2023 року в Державному закладі вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся профорієнтаційний захід для майбутніх вступників – Всеукраїнський День відкритих дверей. Зустріч було проведено в онлайн форматі на платформі Zoom із одночасною трансляцією на YouTube каналі.

Відповідальний секретар Приймальної комісії, кандидат педагогічних наук, доцент Віра Драгунова презентувала Університет, окресливши його структуру, перелік спеціальностей, особливості освітньої, наукової, міжнародної діяльності, академічну мобільність здобувачів вищої освіти, можливість навчання за двома спеціальностями, переваги навчання в університеті. У своїй презентації спікер охарактеризувала кафедри Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, що забезпечують підготовку фахівців із використанням новітніх технологій навчання. Відповідальним секретарем також акцентовано увагу на Правилах прийому для здобуття вищої освіти в університеті в 2023 році, наголошено на змінах у проведенні ЄВІ та ЄФВВ, висвітлено освітні програми, можливість навчання за ваучерами, напрями підготовки фахівців, кадровий склад, студентське життя та перспективи працевлаштування. Адже надзвичайно важливим у житті кожного майбутнього студента є вибір закладу вищої освіти та професії на все життя.

Доцент кафедри психології та особистісного розвитку, кандидат психологічних наук, доцент Яна Сухенко окреслила вимоги, структуру, особливості, мотивацію, критерії оцінювання до написання мотиваційного листа для вступу до університету. У своїй презентації спікер акцентувала увагу учасників на тому, що для участі у конкурсі для вступу за всі формами та напрями здобуття освіти вступники подають окремі заяви та мотиваційні листи.

Професор кафедри економіки, підприємництва та менеджменту, доктор економічних наук, професор Зінаїда Смутчак у своєму виступі наголосила на особливості вступу до магістратури у 2023 році. Спікер окреслила процедуру реєстрації на ЄВІ та ЄФВВ, обов’язковість складання єдиного вступного випробування (ЄВІ) для вступників на основі раніше здобутого ступеня бакалавра, виокремила спеціальності трьох галузей знань, для яких потрібно додатково пройти єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ), презентувала демонстраційні варіанти випробувань.

Директор Навчально-науковий інститут менеджменту та психології Університету, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Рожнова подякувала всім учасникам за увагу, активність і наполегливість у виборі майбутнього закладу вищої освіти та бажаної професії.

Запрошуємо на навчання до ДЗВО «Університет менеджменту освіти»!

Вступники можуть отримати необхідну інформацію на сайті ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за посиланням: http://umo.edu.ua/applicants

 

Ми у соціальних мережах:

https://www.youtube.com/channel/UCvvxuIWlbzpWtE1pFjPoVcA
https://www.facebook.com/umo.edu.ua
https://www.facebook.com/vstupUMO
Instagram: https://instagram.com/university_of_edu_management_

Telegram: https://t.me/dzvoumo

Перегляд Дня відкритих дверей на YouTube каналі: https://youtu.be/dVmfc-e1I8Q