У ННІМП ВІДБУВСЯ ЗАХСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ  СПЕЦІАЛЬНОСТІ 073 «МЕНЕДЖМЕНТ»

У ННІМП ВІДБУВСЯ ЗАХСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 073 «МЕНЕДЖМЕНТ»

27 лютого 2023 року в Навчально-науковому інституті менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджменторганізацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)», спеціальності 073 Менеджмент.

Усіх присутніх здобувачів вищої освіти привітали та побажали успішного кваліфікаційних робіт: голова екзаменаційної комісії, доктор економічних наук, професор Геннадій Дмитренко; заступник голови екзаменаційної комісії, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Університету, доктор педагогічних наук, професор Наталія Муранова; директор ННІМП Університету, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Рожнова.  

створила доброзичливу атмосферу задля успішного складання здобувачами вищої освіти останнього випробування перед врученням дипломів – захисту кваліфікаційних робіт. Випускники представили дослідження на актуальні теми сьогодення зі сфери управління та адміністрування.

Варто відзначити, що в умовах воєнного стану, виключення світла, перебоїв з електрикою та інтернету, повітряних тривог, внаслідок військових подій, здобувачі вищої освіти змогли вчасно і якісно завершити власні дослідження та достойно презентувати їх на захисті.

Викладачі кафедри економіки, підприємництва та менеджменту, маючи великий професійний досвід, допомогли розкрити потенціал студентів щодо їх розвитку у науковій та практичній сфері управління підприємствами та організаціями.

Слід зазначити, що у воєнний та післявоєнний період суспільство має та буде мати попит на фахівців із економіки та менеджменту, тому, маємо надію, що випускники освітньо-професійної програми «Менеджмент  організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)», спеціальності 073 Менеджмент займуть достойне місце на відповідному ринку праці.

Вітаємо наших випускників і бажаємо здійснення всіх планів та мрій!

Все буде Україна!