УЧАСТЬ БІНПО У ХХІІ МІЖНАРОДНОМУ ПРОМИСЛОВОМУ ФОРУМІ-2024

УЧАСТЬ БІНПО У ХХІІ МІЖНАРОДНОМУ ПРОМИСЛОВОМУ ФОРУМІ-2024

30 травня 2024 року науково-педагогічні працівники Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відвідали ХХІІ Міжнародний промисловий форум.

Міжнародний промисловий форум – найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих та визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки. Міжнародний промисловий форум включає в себе спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму. Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя. Щорічно під час форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.

Оксана Оліферчук, завідувачка відділу сучасних технологій виробництва БІНПО, стала учасницею спеціалізованих виставок у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насиченої програми науково‑практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму: металообробка (металообробні технології, обладнання); УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання); УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва); УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали); гідравліка, пневматика; підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників); автоматизація і робототехніка (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об’єктів промисловості); підйомно-транспортне, складське обладнання; зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно‑вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація); безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони).

Сучасний ринок змінюється та трансформується. Лише ті, хто постійно навчаються, співпрацюють із закладами П(ПТ)О та роботодавцями, можуть швидко адаптуватись до викликів та досягти успіху.

Вдячні організаторам Міжнародного промислового форуму. Бажаємо ефективної роботи, процвітання, нескінченної енергії у досягненні поставленої мети, творчої наснаги у вирішенні нових завдань, здорової конкуренції і гарного самопочуття в цей непростий час.

Переможемо і все відбудуємо! Разом до перемоги!