УЧАСТЬ ДОЦЕНТА ОКСАНИ ДУБІНІНОЇ У РОБОТІ V OGÓLNOPOLSKI KONGRES PEDAGOGIKI CHRZEŚCIJAŃSKIEJ "WYCHOWANIE TRWA WIECZNIE"

УЧАСТЬ ДОЦЕНТА ОКСАНИ ДУБІНІНОЇ У РОБОТІ V OGÓLNOPOLSKI KONGRES PEDAGOGIKI CHRZEŚCIJAŃSKIEJ "WYCHOWANIE TRWA WIECZNIE"

26-28 вересня 2023 року на базі Ягелонської академії у м. Варшава відбувся V OGÓLNOPOLSKI KONGRES PEDAGOGIKI CHRZEŚCIJAŃSKIEJ "WYCHOWANIETRWAWIECZNIE". Конгрес було організовано у змішаному форматі.

26 та 27 вересня 2023 року до роботи у Конгресі долучилася професорка кафедри публічного управління і проєктного менеджменту Навчально-науковий інститут менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, кандидат педагогічних наук, доцент Оксана Дубініна. Під час доповідей учасниками заходу піднімалися питання щодо цифрової едукації особистості, безпеки дитини в цифровому світі, використання діджитал технологій в галузі освіти. Оксана Дубініна долучилася до роботи у панельних дискусіях та взяла участь у дебатах щодо створення безпечного цифрового освітнього середовища закладу.

Також, до дебатів долучилися партнери ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ‑ Інститут педагогіки Католицького університету імені Іоанна Павла ІІ у м. Люблін, зокрема завідувачка кафедрою дидактики, шкільної освіти та педевтології доктор педагогічних наук, професор Христина Халас, яка наголосила на важливості співпраці між інституціями України та Республіки Польща з напряму формування безпечного цифрового освітнього середовища та викликах, що спричинила діджиталізації освіти.