УЧАСТЬ ПРОЄКТНОЇ КОМАНДИ ЦІПО В УКРАЇНСЬКО-АВСТРІЙСЬКОМУ ПРОЄКТІ «ЦИФРОВІЗАЦІЯ ВИКЛАДАННЯ»

УЧАСТЬ ПРОЄКТНОЇ КОМАНДИ ЦІПО В УКРАЇНСЬКО-АВСТРІЙСЬКОМУ ПРОЄКТІ «ЦИФРОВІЗАЦІЯ ВИКЛАДАННЯ»

06 липня 2022 року відбувся черговий воркшоп «Цифровізація викладання STEM-предметів» у межах українсько-австрійського проєкту «Цифровізація викладання» організованого Аташе з питань освіти Посольства Австрійської Республіки в Україні, Уповноваженим з питань освіти Міністерства освіти, науки та досліджень Австрії Домініком Айзенманном та OeAD (Австрійською службою міжнародної співпраці в галузі освіти і досліджень).

Спікерами практичного семінару «Цифровізація викладання STEM-предметів», якій є частиною другого блоку «Цифрова компетентність і самооцінювання» українсько-австрійського проєкту виступили експерти з Австрії Андреас Ріпль та Міхаель Чонґраді.

У семінарі взяла участь невелика, але потужна проєктна команда науково-педагогічних працівників Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти», серед учасників Світлана Антощук, Людмила Кондратова, Наталія Гущина та Леонід Романов.

Під час воркшопу відбулося знайомство із баченням від eEducation Austria щодо моделі 4 основних форм навчання, розробленої Гільбертом Майером. Корисним стало також знайомство із запропонованою моделлю кола навчання та жвавою дискусією, яка відбулася під час спільного навчання учасників групи «STEM» на платформі Moodle, Учасники практичного семінару отримали додаткові можливості вдосконалити свою цифрову компетентність, методику проведення занять з використанням платформи Moodle та її широких можливостей, а також задати іноземним фахівцям питання, що стосуються особливостей використання таких платформ.