УКРАЇНСЬКУ КНИГУ  – УЧНЯМ ПТНЗ ДОНЕЧЧИНИ

УКРАЇНСЬКУ КНИГУ – УЧНЯМ ПТНЗ ДОНЕЧЧИНИ

На прохання Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області (м. Краматорськ, директор Едуард Гончаров) науково-педагогічні працівники кафедри державної служби та менеджменту освіти ЦІППО (завідувач кафедри професор Ніна Діденко) здійснили збір та передачу української художньої та навчальної літератури для учнів професійно-технічних навчальних закладів української Донеччини.

За сприяння менеджменту українсько-канадського проекту «Навички для працевлаштування» (координатор проекту в Україні кандидат педагогічних наук Геннадій Русанов) доктор педагогічних наук, професор Лариса Сергеєва організувалапередачу до методичних кабінетів ПТНЗ навчально-методичні посібники для керівних та педагогічних кадрів професійної освіти та 30 комплексів навчальних ресурсів (14 посібників у кожному комплекті) для навчання у ПТНЗ за напрямом «Комерційна діяльність». Всього більше 700 примірників.

Науковці кафедри гарантують якісний науково-методичний супровід курсів підвищення кваліфікації колегам-профтехосвітянам української Донеччини.