УМО ПОПУЛЯРИЗУЄ НАУКОВІ ЗДОБУТКИ МОЛОДИХ УЧЕНИХ

УМО ПОПУЛЯРИЗУЄ НАУКОВІ ЗДОБУТКИ МОЛОДИХ УЧЕНИХ

18 травня 2023 року розпочався VI науково-популярний захід «Ніч молодіжної науки-2023 в умовах війни», який традиційно організований Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України до Дня науки.

Мета заходу – популяризація наукових здобутків молодих учених, налагодження співпраці між молодими науковцями, встановлення зв’язків з основними стейкголдерами та зарубіжними партнерами в умовах війни.

В заході взяли участь понад 50 молодих учених з різних регіонів України, закладів освіти, наукових установ, які у цікавій формі презентували результати своїх досліджень різних галузей знань.

Учасників заходу привітав заступник Міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції Євген Кудрявець, який зазначив важливість відстоювання наукового фронту в умовах війни та побажав успіху молодим вченим України.

До програми заходу для презентації власних наукових здобутків долучилася аспірантка кафедри професійної та вищої освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України Катерина Мартиненко з доповіддю на тему «Професійна підготовка майбутніх електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування в навчально-практичних центрах закладів професійної (професійно-технічної) освіти» (науковий керівник ‑ завідувач кафедри професійної та вищої освіти, доктор педагогічних наук, професор Лариса Сергеєва).

Голова Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України Олеся Ващук надіслала Подяку Центральному інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за участь у науково-популярному заході «Ніч молодіжної науки-2023 в умовах війни».

За матеріалами: Джерело: http://surl.li/hewsk