УРОЧИСТО ВРУЧЕНО ДИПЛОМИ МАГІСТРАМ

УРОЧИСТО ВРУЧЕНО ДИПЛОМИ МАГІСТРАМ

2 липня 2021 року в приміщенні НАПН України відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності: 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Психологія», 073 «Менеджмент», освітньо-професійна програма «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності) та освітньо-професійна програма «Управління проєктами», спеціальності: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньо-професійна програма «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Відкрив свято ректор Кириченко Микола Олексійович, член-кореспондент Національної академії наук вищої освіти України, доктор філософії, професор кафедри філософії і освіти дорослих. У вітальному слові ректор побажав випускникам щасливої долі, професійного та кар’єрного зростання, здолати нові професійні висоти, а також знайти гідне і достойне місце у сучасному суспільстві.

Вітальну промову проголосила і проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Муранова Наталія Петрівна. Вона висловила думку, що ті знання, які здобули випускники, будуть супроводжувати їх життєвий та професійний шлях, допоможуть в досягненні задуманих цілей та планів, сприятимуть у виборі освіти впродовж життя.

Дирекція Навчально-наукового інституту менеджменту та психології в особі директора, кандидати педагогічних наук, доцента Рожнової Тетяни Євгенівни та заступника директора, кандидата економічних наук, доцента Фещенко Олени Леонідівни щиро і сердечно привітали випускників.

З вітальним словом також виступили: доктор психологічних наук, професор кафедри Брюховецька Олександра Вікторівна; кандидат психологічних наук, доцент кафедри Хілько Світлана Олександрівна; кандидат педагогічних наук, доцент, завідувачка аспірантури та докторантури Ануфрієва Оксана Леонідівна; доктор наук з державного управління, професор Алейнікова Олена Володимирівна; кандидат наук з політичних наук, професор кафедри Букорос Тетяна Олександрівна.

Усі виступаючі побажали випускникам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів, мрій і творчих планів, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії!

Теплі слова подяки було проголошено і випускниками на адресу керівництва та викладацького складу університету.

Ректор Микола Кириченко вручив випускникам дипломи магістрів, старостам навчальних груп – Подяки ректора, а переможцям на кращу кваліфікаційну роботу за кожною освітньо-професійною програмою – відповідні Дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.

Урочистості пройшли в теплій та дружній атмосфері. На згадку про цю подію було зроблено безліч світлин.

Нехай щастить Вам, шановні випускники!