УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ ТЕМАТИЧНИХ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «ПСИХОЛОГО-УПРАВЛІНСЬКЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ПОЗАШКІЛЬНІЙ ОСВІТІ В КРИЗОВИХ УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ»

УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ ТЕМАТИЧНИХ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «ПСИХОЛОГО-УПРАВЛІНСЬКЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ПОЗАШКІЛЬНІЙ ОСВІТІ В КРИЗОВИХ УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ»

Кафедра психології управління (завідувач кафедри ‑ доктор психологічних наук, професор Олена Бондарчук) продовжує тримати освітянський стрій.

З 19 до 23 червня 2023 року в Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України проходив третій (заключний) етап курсів підвищення кваліфікації для слухачів тематичних курсів «Психологічне забезпечення якості позашкільної освіти в кризових умовах і поствоєнний період» (куратор-тьютор - доцент кафедри психології управління Наталія Гордієнко).

Згідно з робочим навчальним планом 21 червня 2023 року відбувся семінар-практикум «Психолого-управлінське забезпечення якості освітнього процесу в позашкільній освіті в кризових умовах сьогодення», в якому взяли участь поважні гості: директор Українського державного центру позашкільної освіти Геннадій Шкура, заступник директора з навчально-виховної роботи ЦТ «Шевченківець», народна артистка України, відмінник освіти України Наталія Борсук, заступник директора Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Дмитро Омельченко, заступник директора Рівненського міського палацу дітей та молоді Наталія Кушева.

На семінарі-практикумі обговорювались актуальні питання забезпечення якості освітнього процесу в закладах позашкільної освіти в кризових умовах воєнного періоду. Не дивлячись на аварійне відключення світла, слухачі та гості виявили високу організованість та вмотивованість. Дякуємо вельмишановним гостям за чудові виступи та обмін досвідом роботи у кризових умовах воєнної агресії.

Навчання здійснювалося за сучасними інноваційними технологіями з великою кількістю практичних занять. Слухачі опановували нові знання та вдосконалили професійні компетентності. На заняттях панувала позитивна атмосфера, професіоналізм і креативність викладачів.

Підсумком навчання на курсах традиційно став публічний захист випускних робіт. Комісія у складі: Людмили Карамушки, голови комісії ‑ доктора психологічних наук, професора та членів комісії ‑ кандидата педагогічних наук, доцента Наталії Гордієнко та старшого викладача Олени Прокопенко відзначили творчий підхід слухачів до випускних робіт, практичну значимість та інноваційність думки. Вітаємо випускників з успішним завершенням навчання та бажаємо натхнення, непохитного оптимізму, досягнення професійних вершин, миру та перемоги!