УСПІШНО ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ УМО

УСПІШНО ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ УМО

16 грудня 2021 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України було проведено профорієнтаційний захід для майбутніх вступників – День відкритих дверей задля здійснення ними правильного вибору майбутньої професії та закладу вищої освіти.

Зустріч було проведено в онлайн форматі на платформі Zoom із одночасною трансляцією на YouTube каналі. До онлайн спілкування долучилося понад 120 учнів старших класів, училищ, студенти коледжів і батьки задля реалізації своїх життєвих планів і мрій. 

Програма зустрічі передбачала виступи спікерів ‑ представників Приймальної комісії, дирекції Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, завідувачів кафедр.  

Відкрила захід та привітала учасників Олена Безнос, завідувач відділу моніторингу якості вищої освіти, яка акцентувала увагу на стратегічних напрямах діяльності Університету; його структурі; кадровому потенціалі; особливостях організації освітнього процесу в сучасних умовах; перевагах навчання в закладі освіти; особливостях підготовки до загальнодержавного ЗНО-2022; наукових, освітніх та профорієнтаційних проєктах для учнівської молоді; а також надала корисні поради; запросила на курси польської, англійської мов, курси для вступу в магістратуру – підготовка до ЄВІ; ознайомила з онлайн ресурсами, що допоможуть вступникам отримати вчасно корисну й актуальну інформацію.

Під час виступу Віри Драгунової, заступниці директора з навчально-виховної роботи ННІМП, відповідального секретаря Приймальної комісії учасники мали можливість ознайомитися з особливостями вступу до ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України у 2022 році; основними кроками вступника; освітніми програмами підготовки фахівців; структурою сайту Університету; переліком необхідних документів для вступу; переліком конкурсних предметів у сертифікатах ЗНО; строками прийому заяв і документів; процедурою реєстрації на ЄВІ; проєктами «Вступ без ЗНО» та «Програмою подвійного дипломування»; можливостями навчатися на кафедрі військової підготовки, паралельного навчання та перехресного вступу, а також абітурієнтам було надано важливу пораду – як успішно підготуватися до ЗНО з викладачами Університету.

Навчально-науковий інститут менеджменту і психології презентувала в.о. директора, доктор педагогічних наук, професор Наталія Приходькіна, яка представила структуру Інституту, його потужні кафедри та кадровий склад, міжнародні проєкти, ознайомила з переліком спеціальностей та освітніми програмами, розповіла про подальші перспективи працевлаштування випускників та привабливі проєкти для здобувачів освіти; розкрила особливості підготовки наукових кадрів в сучасних умовах та відмітила, що в Інституті створені належні умови для забезпечення якості надання освітніх послуг, можливості розвитку наукових здібностей, проходження практики та досягнення життєвого успіху в майбутньому.

Учасників заходу було запрошено до участі у Конкурсі для старшокласників «Я майбутній студент» (http://umo.edu.ua/news/konkurs-dlja-starshoklasnikiv-ja---majbutnij-student), який стартує 20 січня 2022 року.

А всіх, кого цікавить процедура загальнодержавного ЗНО-2022 мають стати учасниками Конференції для учнів та батьків «Від мрії до успіху. Все про ЗНО-2022», щовідбудеться 27 січня 2022 року о 15.00.

Реєстрація доступна за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6U-nzpXGNEnqP10XUx1m6WRiBdNkDQ24c02v5SQEaHfCSMg/viewform?usp=sf_link

Підключитись до конференції Zoom:
https://zoom.us/j/93054367316?pwd=dlNhbXd5V2l3ZFc1RzZJV3cxUFVaZz09
Ідентифікатор конференції: 930 5436 7316
Код доступу: 358429

Сердечно дякуємо всім учасникам за увагу, активність і наполегливість у виборі майбутньої професії. І запрошуємо на навчання!

Вступники можуть отримати необхідну інформацію за посиланням: http://umo.edu.ua/applicants

Перегляд Дня відкритих дверей можливий на YouTube каналі: https://youtu.be/w-bOFslaYXs

Крокуємо до успіху разом із ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України!