В УМО ГЕНЕРУВАЛИ ІДЕЇ ЩОДО ДІЯЛЬНОСТІ В РАМКАХ МЕМОРАНДУМУ ПРО ВІДНОВЛЕННЯ ГОСТОМЕЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

В УМО ГЕНЕРУВАЛИ ІДЕЇ ЩОДО ДІЯЛЬНОСТІ В РАМКАХ МЕМОРАНДУМУ ПРО ВІДНОВЛЕННЯ ГОСТОМЕЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

16 липня 2022 року в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України підписанти меморандуму про відновлення Гостомельської територіальної громади спільно із завідувачами кафедр і науково-педагогічними працівниками генерували ідеї щодо форм діяльності та заходів, які будуть пропонуватися Гостомельській територіальній громаді.

За кілька годин роботи було відібрано більше 20-ти корисних ідей щодо заходів і проєктів, спрямованих на підвищення ефективності місцевого врядування, удосконалення системи освіти, психологічної підтримки територіальної громади, підтримки розвитку підприємництва та просвіти населення.

Наступним кроком спільноти буде узагальнення та конкретизація усіх ідей в рамках декількох проєктів, які відповідатимуть сучасним тенденціям та можливостям розвитку Гостомельської територіальної громади.

Проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Наталія Муранова відзначила активну позицію колективу університету в питаннях посилення спроможності територіальних громад у період війни та поствоєнний період та подякувала учасникам зібрання за конкретні ідеї і бажання взяти участь у такій важливій справі.

За лідерської позиції директора Навчально-наукового інституту менеджменту та психології  Тетяни Рожнової та директора Центрального інституту післядипломної освіти Тамари Сорочан усі присутні завідувачі кафедр і викладачі запропонували актуальні форми діяльності для відновлення і розвитку Гостомельської територіальної громади, в тому числі такі, які можуть бути застосовані й на інших територіях, постраждалих унаслідок війни.

На зібранні було прийнято рішення про призначення відповідального від ДЗВО «Університету менеджменту освіти» за координацію діяльності в рамках реалізації меморандуму Володимира Мороза – кандидата наук з державного управління, доцента,  професора кафедри публічного управління і проектного менеджменту ННІМП УМО, голову ГО «Цифрова агенція е-Екологія».

 Будемо і надалі інформувати громадськість про наші дії щодо сприяння відновленню належної життєдіяльності Гостомельської територіальної громади та інші актуальні активності!

Разом до перемоги!