ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ УМО В СВЯТОШИНСЬКІЙ РДА М. КИЄВА

ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ УМО В СВЯТОШИНСЬКІЙ РДА М. КИЄВА

12 липня 2022 року в Святошинській РДА (проспект Перемоги, 97) відбулась презентація освітніх програм Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України. У заході взяли участь працівники управлінь, відділів, служб, комунальних підприємств, самостійних підрозділів райдержадміністрації.

Презентацію провела Ія Дегтярьова – т.в.о. завідувача кафедри, професор кафедри публічного управління і проектного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, гарант освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування». Учасники зібрання були поінформовані про освітньо-професійні (наукові) програми цієї та інших кафедр Університету, переваги навчання, особливості вступної кампанії-2022.

Після презентації Ія Дегтярьова провела для працівників райдержадміністрації тренінг на тему «Креативність на публічній службі». Під час тренінгу проводились інтерактивні вправи з учасниками, вони отримували неординарні завдання та здобули для себе актуальні компетентності з креативності та пошуку інноваційних рішень. Також у ході тренінгу виникало багато запитань, на які присутні отримали вичерпні відповіді та практичні поради.

Профорієнтаційна робота в УМО набирає обертів!