ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ МІЖНАРОДНОГО ДИСКУСІЙНОГО КЛУБУ «PSYDETOX: ЧЕРГОВА ХВИЛЯ»

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ МІЖНАРОДНОГО ДИСКУСІЙНОГО КЛУБУ «PSYDETOX: ЧЕРГОВА ХВИЛЯ»

07 травня 2022 року на базі Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України в межах Відкритого освітнього марафону «Навчання і розвиток у воєнний час. Разом до перемоги!» відбулася зустріч Міжнародного дискусійного клубу «PsyDetox: чергова хвиля».

Спікер заходу доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри психології та особистісного розвитку ННІМП Павло Лушин позиціонуючи свій досвід акцентував увагу на подоланні перешкод, проблем під час війни та в поствоєнний період. Цікаві аналізи, військово-психологічні феномени, особистісні та громадські диспозиції, відповіді на болючі питання поєднали понад 50 учасників з різних куточків України.

На конкретних прикладах кризових ситуацій спікером продемонстровано прийоми, які дозволяють зберігати оптимізм у кризових ситуаціях. У процесі дискусії проаналізовано шлях кожного учасника заходу, труднощі з якими зіштовхуються з початку широкомаштабної війни росії проти України. Перегляд заходу Відкритого освітнього марафону в межах Міжнародного дискусійного клубу «PsyDetox: чергова хвиля» доступний на каналі YouTub ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за посиланням: https://youtu.be/h578XBE-F50 

Дякуємо усім, хто долучився до відкритого освітнього марафону«Навчання і розвиток у воєнний час. Разом до перемоги!».

І наголошуємо, що марафон набирає обертів і триває.

З подальшою програмою марафону можна ознайомитися на сайті ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України:
http://umo.edu.ua/1razom-do-peremoghi-marafon

Чекаємо на Вас! Навчаємося разом! Перемагаємо разом!