ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ З ЛІКАРЕМ-ПСИХІАТРОМ ШУШАНІК БУРЛОЮ

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ З ЛІКАРЕМ-ПСИХІАТРОМ ШУШАНІК БУРЛОЮ

05 грудня 2023 року відбулась зустріч з лікарем-психіатром вищої категорії, завідувачем першого відділення Чернівецької обласної психіатричної лікарні, керівником інтернатури заочної форми навчання з психіатрії Буковинського державного медичного університету Шушанік Бурлою для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Психологія» (в межах вивчення навчальної дисципліни «Основи психотерапії» та «Основи психологічного консультування», (викладач: професор Валентина Балахтар).

Зустріч пройшла в неймовірно дружній атмосфері. Усі присутні мали змогу не лише отримати цікаву інформацію щодо особливостей допомоги при розладах психіки та поведінки, а й у жвавій інтерактивній взаємодії отримати професійні відповіді на актуальні для них питання щодо психологічної допомоги. У вебінарі взяли участь понад 150 здобувачів освіти, науково-педагогічних і педагогічних працівників, практичних психологів, які практично одностайно висловили вдячність за змістовий і корисний вебінар для сьогодення та майбутнього.

Щиро дякуємо Шушанік Саркісівні за безцінний досвід, за ваш час, який ви приділили нам. Дякуємо ЗСУ за можливість жити і працювати! Віримо в наших захисників і в перемогу добра!

До нових зустрічей! Запис вебінару можна переглянути на YouTube каналі Університету менеджменту освіти за посиланням: https://www.youtube.com/@user-ex7mk9pf7k/featured