ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВИПУСКУ МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 281 «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВИПУСКУ МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 281 «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»

16 березня 2024 року відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», освітня програма Публічне управління та адміністрування.

До багатотисячної когорти висококваліфікованих фахівців, підготовлених за 70 років активної діяльності Університету, долучилися й наші випускники. За цим – багаторічна напружена і творча праця науково-педагогічного колективу Інституту та всіх співробітників Університету.

Урочистості з нагоди вручення дипломів відкрив ректор ДЗВО «Університет менеджменту освіти», член-кореспондент Національної академії наук вищої освіти України, доктор філософії, професор кафедри філософії і освіти дорослих Микола Кириченко.

З вітальними словами до випускників звернулися проректорка з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, докторка педагогічних наук, професорка Наталія Муранова; директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, кандидат економічних наук, доцент В’ячеслав Супрун; завідувач кафедри публічного управління і проектного менеджменту, кандидат наук з державного управління, доцент Володимир Мороз; науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління і проектного менеджменту: кандидатка наук з державного управління, доцентка Оксана Ковтун, докторка наук з державного управління, професорка Наталія Олійник, кандидат юридичних наук Юрій Мельник, кандидат психологічних наук, доцент Володимир Івкін; а також завідувачка навчально-методичного відділу ННІМП Тетяна Мельник.

Модераторкою заходу виступила професорка кафедри публічного управління і проектного менеджменту, гарант освітньої програми, докторка наук з державного управління, професорка Ія Дегтярьова, за що їй окрема вдячність від колективу Університету та випускників!

Від випускників зі словами вдячності виступили старости груп Марина Купар та Ян Войніканіс-Мирський, а також випускники Інна Петренко, Юлія Єршова, Максим Слободяник, Максим Тростенюк, Ірина Гобатюк, Андрій Климосюк, які подякували адміністрації Університету та Інституту за організацію на високому рівні освітнього процесу в цей не простий час для нашої країни та професорсько-викладацькому складу за надані знання та практичні уміння.

Окрема подяка нашим випускникам, які боронять нашу країну від ворога, і в той же час знайшли сили та можливості успішно закінчити навчання: Даніїлу Волокитіну та Юрію Прокопенку! Низький уклін вам хлопці-захисники!

Наші випускники є «ядром» розбудови публічної служби на європейських принципах та демократичних засадах, і майбутнє нашого народу залежить від змісту їх цінностей та орієнтирів. Саме нашим випускникам доведеться реалізовувати завойовані незалежністю та закладені Конституцією України принципи справедливості в повсякденному житті нашої держави, бути молодою та креативною когортою державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Урочисте вручення дипломів є знаковою подією для наших випускників, а також поштовхом для досягнення найзаповітніших цілей як у кар’єрному зростанні, так і в особистому житті. Ми пишаємося своїми випускниками – новим поколінням висококваліфікованих фахівців!

Дорогі наші випускники, не забувайте свою Alma-Mater! Ми віримо у те, що кожен із вас гідно представляє і представлятиме наш Університет!

Бажаємо всім Вам упевненості у власних силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети в ім’я процвітання України. Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля !

Завдячуємо нашим захисникам та захисницям, Збройним силам України, завдяки яким ми маємо можливість навчати і навчатися, здобувати освіту і зробити цей день урочистим! Без мужності наших захисників не було би наших сподівань на майбутню, мирну, вільну, демократичну Україну!!!