ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ЗДОБУВАЧАМ ВИЩОЇ ОСВІТИ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» НАПН УКРАЇНИ

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ЗДОБУВАЧАМ ВИЩОЇ ОСВІТИ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ» НАПН УКРАЇНИ

До багатотисячної когорти висококваліфікованих фахівців, підготовлених за 70 років активної діяльності Університету, долучилися й наші випускники. За цим – багаторічна напружена і творча праця науково-педагогічного колективу Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, всіх співробітників Університету.

08 червня 2024 року відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам 2024 року Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Дипломи було вручено 213 здобувачам, які успішно виконали освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальностями: 073 Менеджмент освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)», «Управління навчальним закладом» та «Управління проєктами»; 053 Психологія освітньо-професійної програми «Психологія»; 011 Освітні педагогічні науки освітньо-професійної програми «Педагогіка вищої школи» та «Християнська педагогіка»; 281 Публічне управління та адміністрування освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування»; 051 Економіка освітньо-професійної програми «Управління персоналом та економіка праці»; 076 Підприємництво, освітньо-професійних програм «Торгівля та біржова діяльність» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Урочистості з нагоди вручення дипломів відкрив ректор ДЗВО «Університет менеджменту освіти», член-кореспондент Національної академії наук вищої освіти України, доктор філософії, Заслужений працівник освіти та науки Микола Кириченко.

З вітальними словами до випускників звернулися проректорка з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків, докторка педагогічних наук, професорка Наталія Муранова; директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології, кандидат економічних наук, доцент В’ячеслав Супрун; завідувачка кафедри психології та особистісного розвитку, докторка психологічних наук, професорка Олександра Брюховецька; завідувачка кафедри економіки, підприємництва та менеджменту, кандидатка педагогічних наук, доцентка Тетяна Бурлаєнко; завідувач кафедри публічного управління і проектного менеджменту, кандидат наук з державного управління, доцент Володимир Мороз; а також науково-педагогічні працівники: професорки кафедри педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти Тетяна Рожнова та Ірина Сіданіч; професорка кафедри публічного управління і проектного менеджменту, доктор наук з державного управління, професорка Наталія Олійник, а також завідувачка навчально-методичного відділу ННІМП Тетяна Мельник.

Модерувала урочистості професорка кафедри публічного управління і проектного менеджменту, докторка наук з державного управління, професорка Ія Дегтярьова.

Зі словами вдячності за високий рівень підготовки фахівців в Університеті від випускників-магістрів до науково-педагогічних працівників звернулися: Леся Вольнова,Людмила Харлай, Софія Дерискиба, Роман Тремблюк, Яна Леоненко, Наталя Ягодіна. Адже у непростий час завершено навчання, успішно здійснено захист кваліфікаційних робіт, складено ЄДКІ.

Серед присутніх у залі були і випускники-магістри Олексій Хоменко та Артем Тараненко, які на даний час боронять нашу країну від ворога, і в той же час знайшли сили та можливості успішно завершити навчання в магістратурі. Їх присутні у залі вітали гучними оплисками. Низький уклін вам всім - захисники України!

Урочисте вручення дипломів є щорічною знаковою подією для випускників та працівників Університету, який пишається своїми бакалаврами та магістрами, як висококваліфікованими фахівціями.

Дорогі наші випускники, не забувайте свою аlma mater! Ми віримо у те, що кожен із вас гідно представлятиме наш Університет на ринку праці задля економічного зростання України! Гордо несіть звання випускника ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України!

Бажаємо всім Вам, шановні магістри, упевненості у власних силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети в ім’я процвітання нашої держави. Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля !

Завдячуємо нашим захисникам і захисницям, Збройним силам України, завдяки яким ми маємо можливість навчати і навчатися, здобувати освіту і зробити цей день урочистим! Без їх мужності не було би наших сподівань на майбутню, мирну, вільну, демократичну Україну!