ВІДБУЛОСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ ДИРЕКТОРАТУ ННАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ

ВІДБУЛОСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ ДИРЕКТОРАТУ ННАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ

Відбулося виїзне засідання директорату Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України (далі – ННІМП) на базі Київського професійного коледжу «Синергія», м. Київ (далі – Коледж).

Участь у виїзному засіданні взяли проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Університету Наталія Муранова; директор ННІМП В’ячеслав Супрун; завідувачі кафедр – Володимир Мороз, Тетяна Бурлаєнко, Олександра Брюховецька, Тетяна Волотовська, завідувач навчально-методичного відділу Тетяна Мельник, директор коледжу Георгій Алексенко, а також керівні та педагогічні працівники коледжу.

Засідання розпочалася з ознайомлення з сучасним закладом освіти, який відомий на теренах України та інноваційно формує власну діяльність у сфері професійної та фахової передвищої освіти. З метою популяризації професій (спеціальностей) та активного впровадження в українському освітньому просторі європейських технологій навчання, заклад освіти співпрацює з Фондом імені Ебергарда Шьока та Департаментом освіти міста Варшава.

Директор коледжу Георгій Алексенко ознайомив учасників зустрічі зі спеціальностями підготовки фахівців у коледжі, як загальноосвітньої так і професійно-практичної. Крім того, здобувачі мають цікаву і необхідну позаурочну діяльність, створена інноваційна система виховної роботи. Запорукою успішного впровадження інноваційних управлінських і педагогічних технологій, передусім, став якісний склад педколективу, формування таких якостей як ініціативність, здатність творчо мислити і знаходити нестандартні рішення, вміння обирати професійний шлях, готовність навчатися протягом усього життя, у тому числі й у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Представники ННІМП безпосередньо переконалися в тому, що заклад освіти змінює ставлення суспільства до системи освіти України, створює інноваційний простір для здобувачів освіти, виводить первинну професійну підготовку на міжнародний рівень та європейські стандарти.

Також було приємним те, що серед викладачів є випускники ННІМП, які наразі успішно забезпечують освітній процес у коледжі.

Проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків Університету Наталія Муранова, директор ННІМП В’ячеслав Супрун, завідувачі кафедр представили основні напрями діяльності Університету та обговорили проєкт угоди про співпрацю та подальші перспективи розвитку. Обговорено можливості проведення спільних заходів, гостьових лекцій для здобувачів, тренінги, підвищення кваліфікації та здобуття освіти для викладацького складу та здобувачів освіти коледжу на базі Університету.

Дякуємо керівництву коледжу за гостинність та організацію заходу!