ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ДИРЕКТОРАТУ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ»

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ДИРЕКТОРАТУ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЗВО «УНІВЕРСИТЕТ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ»

31 жовтня 2023 року відбулося чергове засідання директорату Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (ННІМП). До участі у засіданні були запрошені завідувач відділу моніторингу якості освіти, ліцензування та акредитації Олена Безнос, директор Центру міжнародного співробітництва та освіти

Світлана Грицай, завідувач гуртожитком Єлизавета Чепенко, працівники гуртожитку та психологічної служби «PSYU2». Також долучився до обговорення питань порядку денного директор Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Володимир Балакін.

Розпочали засідання із розгляду актуальних питань оновлення та приведення у відповідність внутрішніх нормативних документів, системного перегляду документів, що регламентують і супроводжують діяльність ННІМП відповідно до номенклатури справ; процедури ведення планів кафедр, індивідуальних планів НПП, звітів щодо їх виконання, професійної активності НПП; розміщення оновлених навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти на сайті ННІМП у рубриці «Освітньо-професійні/наукові програми та навчальні плани підготовки здобувачів вищої освіти», результатів моніторингу успішності здобувачів вищої освіти за підсумками навчання у 2022/2023 році; забезпечення психологічного супроводуучасників освітнього процесу, сприяння підтримці та відновленню їх психічного й психологічного здоров’я; створення психолого-педагогічних умов для формування та розвитку студентської молоді, виховання національної і загальнокультурної моралі, духовності здобувачів вищої освіти.

Значну увагу приділили проживанню в гуртожитку здобувачів вищої освіти,

Обговорили ряд важливих питань щодо провадження наукової роботи та науково-дослідної діяльності кожної кафедри ННІМП. Визначено поточні завдання ННІМП щодо участі у різноманітних наукових заходах у сфері освіти та професійного розвитку науково-педагогічних, педагогічних працівників, поєднання навчання і наукових досліджень, оприлюднення результатів власних досліджень здобувачів вищої освіти та викладачів шляхом публікації наукових статей у фахових виданнях та їх апробації на міжнародних (всеукраїнських) науково-практичних конференціях.

Розглянули стан підготовки: до ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Школа синергії освіти і духовності: нові виклики, тренди і можливості» (Київ, 17 листопада 2023 р.); до участі у проведенні заходів в ході роботи Міжнародної онлайн виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2023» (Київ, 17-18 листопада 2023 р.).

Заслухано інформацію щодо заходів другої хвилі набору вступників на магістерські освітньо-професійні програми та навчання за ваучерами.

Розглянуто також вдосконалення змісту занять, результати провадження контрольних заходів із здобувачами вищої освіти, консультацій та прийняття академічної заборгованості, стан оновлення силабусів та робочих програм навчальних дисциплін на ІІ семестр поточного навчального року, формування профорієнтаційних, інформаційних, маркетингових та рекламних заходів, днів відкритих дверей.

Засідання директорату пройшло у комфортній атмосфері, продуктивно та дружньо. Дякуємо всім колегам за творчість і професіоналізм, за співпрацю,працюємо разом професійно, відповідально та інноваційно, забезпечуючи колективний пошук ефективних шляхів покращення надання вищої освіти.