ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ННІМП

ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ННІМП

20 березня 2021 року кафедрою психології та особистісного розвитку Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України у форматі онлайн на платформі Zoom було проведено профорієнтаційний захід для майбутніх студентів – День відкритих дверей.

Спікери зустрічі ‑ директор інституту, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Рожнова, завідувач кафедри психології та особистісного розвитку, доктор психологічних наук, професор Павло Лушин, науково-педагогічні та педагогічні працівники кафедри, старший викладач кафедри економіки, підприємництва та менеджменту, кандидат економічних наук Ольга Брусєнцева, а також випускники університету зі спеціальності 053 «Психологія».

Під час онлайн-конференції науково-педагогічні та педагогічні працівники кафедри проінформували вступників та їх батьків про особливості підготовки фахівців ‑ психологів, міжнародну, наукову, освітню діяльність та переваги навчання в університеті. Старший викладач кафедри Юлія Кримлова продемонструвала учасникам заходу змістовну й ілюстровану презентацію, де було визначено основні аспекти щодо вступної кампанії-2021 та Умов прийому до університету.

Родзинкою профорієнтаційної зустрічі були виступи випускників минулих років, які завершили навчання у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України за спеціальністю «Психологія» та досить успішно побудували свою кар’єру на теренах України, за що безмежно вдячні викладачам кафедри. Адже неоціненним є той факт, що саме оволодіння професійними компетенціями в стінах радної альма-матер, дозволило їм реалізувати себе як особистість у суспільстві.

Шановні вступники-2021, щиро бажаємо Вам високорейтингових сертифікатів ЗНО, здійснення усіх планів та мрій! І, звичайно ж, невдовзі стати студентами славетного Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України!