ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ «СУЧАСНІ ТРЕНДИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА ПРОЄКТНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В УМОВАХ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ СУСПІЛЬСТВА І ДЕРЖАВИ»

ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ «СУЧАСНІ ТРЕНДИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА ПРОЄКТНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В УМОВАХ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ СУСПІЛЬСТВА І ДЕРЖАВИ»

28 березня 2024 року в межах Європейського року навичок в Україні під час XV Міжнародної виставки «Сучасні заклали освіти -2024» відбувся круглий стіл на тему «Сучасні тренди соціально-економічного розвитку публічного управління та проєктного менеджменту в умовах діджиталізації суспільства і держави», організований кафедрою публічного управління та проєктного менеджменту й кафедрою економіки, підприємництва та менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Учасниками заходу стали науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти, запрошені гості з різних регіонів Україні та Республіки Польщі. Модераторами круглого столу були Тетяна Бурлаєнко, завідувачка кафедри економіки, підприємництва та менеджменту та Оксана Дубініна, професор кафедри публічного управління та проєктного менеджменту.

Серед основних доповідачів заходу виступили науково-педагогічні працівники ННІМП ДЗВО «УМО» НАПН України та Католицького Університету імені Іоанна Павла ІІ м. Люблін, зокрема: Володимир Мороз завідувач кафедри публічного управління та проєктного менеджменту; Дмитро Клиновий, старший викладач  кафедри публічного управління та проєктного менеджменту; Оксана Ковтун, професор кафедри публічного управління та проєктного менеджменту; Галина Бережна, доцент кафедри публічного управління та проєктного менеджменту; dr. Hab. Ks. Казімеш Пєшхала, професор відділення суспільних наук кафедри загальної педагогіки Католицького Університету імені Івана Павла ІІ; dr Евеліна Шляхта, асистентка кафедри дидактики, шкільної освіти та педевтології Люблінського католицького університету імені Івана Павла ІІ; Андрій Боровик, здобувач вищої освіти рівня доктор філософії ННІПМ ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Також, до роботи круглого столу долучилися Наталія Муранова, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та В’ячеслав Супрун, директор Навчально-наукового інституту менеджменту та психології.

У процесі круглого столу модератори наголосили на важливості співпраці з європейськими закладами освіти, а особливо така співпраця набуває нового значення коли народ Україна потерпає від військової агресії з боку росії.

У своїх виступах доповідачі наголосили на особливостях реалізації сучасних методів управління соціально-економічними проєктами в умовах діджиталізації; умовах розвитку екосистеми Цифрового Хабу, як комплексної освітньої платформи з підготовки цифрових лідерів; формуванні безпечного освітнього середовища, як фактору розбудови школи.

У ході круглого столу також відбулась презентація кафедр ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України як простору підготовки фахівців нової генерації з успішного управління супротиву змінам, організаціями та підприємствами в цілому.

Завершення круглого столу позначилося жвавою дискусією серед учасників заходу, яка сприяла актуалізації найважливіших ідей виступів доповідачів, обговоренням актуальних питань щодо трендівсоціально-економічного розвитку публічного управління та проєктного менеджменту в умовах діджиталізації суспільства і держави.

Наближаємо нашу Перемогу та бажаємо подальших наукових успіхів і примноження сучасних знань щодо актуальних тем в управлінській галузі!

Переглянути запис круглого столу можна на ютуб-каналі ДЗВО «Університет менеджменту освіти» за покликанням:

https://www.youtube.com/watch?v=TcOkCFGicJ0