ВІДБУВСЯ ПРОГРАМНИЙ ВЕБІНАР УКРАЇНО-АВСТРІЙСЬКОГО ПРОЄКТУ «ЛІДЕРСТВО І МЕНЕДЖМЕНТ В УМОВАХ ВІЙНИ»

ВІДБУВСЯ ПРОГРАМНИЙ ВЕБІНАР УКРАЇНО-АВСТРІЙСЬКОГО ПРОЄКТУ «ЛІДЕРСТВО І МЕНЕДЖМЕНТ В УМОВАХ ВІЙНИ»

30 жовтня 2023 року відбувся вебінар за україно-австрійським проєктом «Лідерство і менеджмент в умовах війни», організований у форматі онлайн за підтримки Аташе з питань освіти Посольства Австрійської Республіки в Україні, Уповноваженого з питань освіти Міністерства освіти, науки та досліджень Австрії Домініка Айзенманна та OeAD (Австрійської служби міжнародної співпраці в галузі освіти і досліджень). Участь у вебінарі взяли проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Наталія Муранова, заступник директора Центрального інституту післядипломної освіти Лариса Оліфіра, завідувачі кафедр Центрального інституту післядипломної освіти Лариса Сергеєва та Ольга Просіна спільно з представниками Вінницької академії безперервної освіти, Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Вебінар став логічним продовженням семінару-тренінгу 11-12 вересня 2023 року на базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, м. Ужгород, і присвячений інтеграції технології діалогу до формату онлайн-освіти.

Тренеркою зазначеного вебінару стала експертка з Австрії – Евелін Дехант-Тухеслау, фахівець із коучингу, організаційного консультування та супроводу розвитку шкіл. Під її керівництвом учасники практично апробували у форматі онлайн метод «Коло діалогу», проаналізували його особливості у порівнянні з очним форматом, визначили ризики й можливості їх уникнення/подолання в освітньому процесі. Як результат учасники отримали корисний досвід опанування знань і зможуть його використати в освітній практиці.

Щиро вдячні Домініку Айзенманну та Евелін Дехант-Тухеслау за цікавий і змістовний вебінар і очікуємо продовження плідної, конструктивної роботи за означеною проблемою на наступних вебінарах 15 листопада та 14 грудня 2023 р.